ONLAR KAZANMA İŞİNİ OTOMATİĞE BAĞLADILAR

05/11/2014
05
KAS
2014

İç Anadolu bölgesinde elit lig de mücadele eden Boluspor U16 takımı sahasında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaştı.Kırmızı beyazlılar, rakibini gol yağmuruna tuttu.

    Lider Boluspor U16 takımından farklı sonuç. İç Anadolu Bölgesi elit lig de en yakın takipçisi Eskişehirspor’un önünde liderlik koltuğunda oturan Boluspor U16 takımı, sahasında Anadolu Selçukluspor ile karşılaştı. Maçın başlaması ile birlikte sahadaki tüm üstünlüğü eline alan U16 takımı ilk yarıyı adeta tek kale oynadı. Birçok gol pozisyonu bulan Boluspor beklediği gole Özgür Kazar ile kavuştu. Kazanılan serbest atışta Özgür 25 metreden topu direk kaleye göndererek filelerle buluşturdu. Devre kırmızı beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

İkinci yarıda farkı açmak isteyen Boluspor U16 takımında 44’ncü dakikada Samet Yalçın sahneye çıktı. Kornerden gelen topa gelişine sert vuran Yalçın, skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmada skor avantajını yakalayan Boluspor U16 takımı, sahada istediklerini daha rahat yaptı. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde Özgür bir kez daha sahneye çıkıp takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü atarak skoru 3-0’a getirdi.

 

Rakibi karşısında pozisyon vermeyen Boluspor U16 takımı, Anadolu Selçukluspor’ u kalesine yaklaştırmadı. 56’ncı Samet Çoban farkı 4’e çıkaran golü attı. Adeta rakibini gol yağmuruna tutan, Boluspor U16 takımı, durmak bilmezken liderlikle birlikte gol averajını da yükseltme planlarındaydı. Kutay 60’ncı dakikada farkı 5’e çıkarırken skorda 5-0 oldu. Karşılaşma Boluspor U16 takımının 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu karşılaşmanın ardından, Boluspor U16 takımı 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlikle elde ettiği 19 puanla ligin zirvesinde bulunuyor. Kırmızı beyazlılar, en yakın takipçisi Eskişehirspor’un da 3 puan önünde bulunuyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.