Olması gereken yapıldı..

22/01/2012
22
OCA
2012

Son Güngörenspor beraberliği ile ummadığı 2 puan kaybı yaşayan Boluspor, kazasız geçmek istediği Giresunspor’u evine eli boş göndererek,  haftayı 3 puanla kapattı. Ekibimizde golleri Caner ve Ferhat atarken, ağır sahada iki takım oyuncuları zaman zaman ayakta durmakta zorlandı. 

 

Bank Asya Birinci Lig’de ateş hattının içerisinde yer alan Giresunspor, en az bir puan umuduyla gittiği Boluspor deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Zirve yarışında iddiasını sürdüren ekibimiz ise iki yarıda bulduğu goller ile mutlak kazanması geren maçı kazanarak, iddiasını sürdürdü. 

 

9. dakikada savunmada Volkan’ın ayağının kaymasıyla topa sahip olan Caner, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı Boluspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 56. dakikada Veysel’in vuruşunda top yan direkten döndü. 72. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topu Ferhat ağlarla buluşturdu ve Boluspor iki farklı üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı ve Giresunspor bu sonuçla 11 puanda kalrken Boluspor 30 puana ulaştı.

 

Karşılaşma sonrasında Giresunsporlu Mesut Çaytemel ile Bolusporlu Emre Toraman arasında kavga çıktı. Futbolcular araya girerken, iki futbolcu güçlükle sakinleştirildi.


Ekibimiz haftaya deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

 

STAD: Bolu Atatürk


HAKEMLER: Çağatay Şahan (**), Cumhur Altay (**), Oğuz Terzi (**)
BOLUSPOR: Atacan (**), Sercan (**), Veli (***), Cemil (***), Hakan (**), Emre (**), Onur (**), Alp (**), Ferhat (***) (Dak. 88 Fatih), Caner (***) (Dak. 81 Erman Ergin), Veysel (**) (Dak. 78 Aydın Çetin *)
GİRESUNSPOR: Soner (**), Ali (*), Onur (**), Volkan (*), Mesut (**), Cem (*), Yunus (*) (Dak. 73 Berkay *), Cihan (**) (Dak. 78 İsmail), Adem (*), Banahene (?), Eren (*)
SARI KARTLAR: Volkan, Yunus, İsmail (Giresunspor), Emre, Alp (Boluspor)
GOLLER: Dak. 9 Caner, Dak. 72 Ferhat (Boluspor)

 

Boluspor, kendi sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 2-0 yendi.

 

8'nci dakikada Alp'in ara pasıyla hareketlenen Caner çalımlarla ceza sahası içerisine girip sert vurdu: 1-0

20'nci dakikada Hakan'ın ceza sahası dışındann çektiği sert şutu kaleci Soner kurtardı.

27'nci dakikada Emre'nin sol kanattan ceza sahası içine attığı pasta Caner'in şutunu kaleci Soner ayağıyla son anda çeldi.

55'inci dakikada orta sahadan çalımlarla ceza sahası içerisine kadar gelen Caner'in pasıyla buluşan Veysel'in şutu kaleci Soner'den sekti. Topu tekrar önünde bulan Veysel'in şutu bu kez direkten döndü.

64'üncü dakikada Emre'nin ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Soner kurtardı.

71'inci dakikada Veysel'in sol kanattan yaptığı ortada Caner'in sert şutu kaleci Soner'den döndü. Caner'in ikinci şutunda yeniden Soner'den dönen topu Ferhat bu kez ağlara gönderdi: 2-0. Karşılaşma 2-0 sona erdi.

 

 

 

 


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.