OLAYLI MAÇIN KARARINI FUTBOL DİSİPLİN KURULU VERECEK

09/04/2023
09
NİS
2023

Bolu Amatör Küme Play-Off derbisinde Karaçayır'da karşı karşıya gelen GLS Grup Aladağspor ile Geredespor maçı çıkan olaylar nedeniyle müsabakanın kalan bölümleri oynanamamıştı. Geredespor'un beraberlik golü sonrası saha bir anda karışmış, olaylar nedeniyle maçın hakemleri soyunma odasını yolunu tutmuştu.

Maç sonrası uzun süre yaşan gerginlik bu önemli maçın önüne geçerken çıkan olaylar, sahaya giren teknik heyet ve taraftarlar, hem karşılaşmanın hakemleri, hem maçın gözlemcisi tarafından tek tek not alındı. Olayların yatışmaması nedeniyle maçın hakem üçlüsü soyunma odasına giderek karşılaşmanın kalan bölümü oynanamadı. 

KARARI FUTBOL DİSİPLİN KURULU VERECEK

Maçla ilgili karşılaşmanın hakemleri ve gözlemci tarafından yazılacak raporlar, Futbol Disiplin Kurulu'na gönderilecek. Ankara'dan gelecek cevapla olaylara karışan teknik heyet ve futbolcuların cezaları belli olacak ve Aladağspor ile Geredespor'a tebliğ edilecek.  

1 yorum yapılmış

  • OKTAYYILMAZ 11 Nisan 2023 • 10:41

    Karşılaşmayı kale arkasından tarafsız bir gözle izledim. Aladağspor Geredesporun 3 puan gerisinde.. Aladağspor 90+ galip iken geredespor gol attı maç 1-1 oldu.. Golden hemen sonra yerde yatan geredesporlu oyuncuya rakip oyuncu saldırdı ve ortalık birbirine girdi. Emliyet güçleri saha içine hiç bir müdalede bulunmadı açıkcası ben futbolcu cocuklara cok üzüldüm içim yandı. Müdalede bulunmayacak orada işi ne. Emliyet güçleri seyirciyi statdan cıkarmak çin gereksiz

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.