OLACAĞI BUYDU! YÖNETİM BIRAKIYOR...

22/05/2024
22
MAY
2024

Boluspor'da iki sezondur yönetimi ile tüm zorluklara göğüs geren maddi manevi tek başlarına takımı düzlüğe çıkarıp play-of heyecanı yaşatan başkan Savaş Abak ve ekibinin görevi bırakma kararı aldığı öğrenildi. Başkan Abak'ın cuma akşamı yapacağı basın toplantısı ile konuyu kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.

2 sene önce kimsenin sahip çıkmadığı Boluspor'u düzlüğe çıkaran eski borçları cebinden karşılaşayan Boluspor başkanı Savaş Abak ve yönetimi en sonunda pes etti. Bu sezon süper lig için play-of'a taşıdıkları ekibi Boluspor Bodrumspor'a elenirken, şehrin sessizliği, gerekli desteğin verilmemesi en sonunda onlarıda bıktırdı. Kırmızı beyazlı yönetimin yaptığı toplantıda görevi bırakma kararı aldığı öğrenilirken, cuma akşamı geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapılacağı ve kongre kararı alınacağı öğrenildi.  

4 yorum yapılmış

  • uras 23 Mayıs 2024 • 02:09

    Savaş başkan elinden geleni yaptı. Daha fazlası için çare şirketleşmek. Oktay Ercan dışında kimse küçük şehrin büyük öyküsünü yazmaya devam edemez.

  • mert 23 Mayıs 2024 • 08:22

    Savaş Abak'ın Bolusporu bırakması kara günlerin başlangıcıdır .Bolusporun sahipsiz ve yalnız bırakılması, lafta atıp tutan ama pamuk eller cebe gelince Boludan kazanıp başka yerlere aktaranların ayıbıdır. Boluspor ,Bolunun ortak değeridir. Madem Boluspora sahip çıkılmıyorsa satılabilir veya Gerede spor kulübü başkanı Celal Uslu Boluspor yönetiminin başına gelmelidir. Boluspor senelerdir bu ligde yerinde sayıyor. Boluspora ve taraftara yazık.

  • SOT 24 Mayıs 2024 • 00:36

    Kendi dönemimde ki eski futbolcuların parasını odemeyip şu adama yıkan eski sözde başkanlar geceleri rahat uyuyorlar mi, vicdanları ne alemde, kul hakkına girdiklerini biliyorlar mı, klup onların yüzünden maddi zorluklar çekti, gelen yayın paraları onların b#klarini temizlemeye yetmedi. Allah biliyor ya siz bilmeseniz olur

  • Selukbilir 24 Mayıs 2024 • 20:55

    Sayın vekiller sayın vali sayın belediye başkani deyerli Bolu'nun akil adamları her sene başkan yüzünde Boluspor sürekli bataklığa her sene 1 adım aşağıya gidiyor dünyada kulubler ya şahıslara yada şirketlere satılıyor Boluspor Bolu'nun mali diyerek kulub batıyor başkanlar reklam kulübü borclandirib kaçıyor alacağını kimse bırakmıyor görun Eskişehir ve Bursa'nın halini yol yakınken kulub şahıs ve şirketlere devredilmeli yoksa her sene başkan ar

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.