OKUL SPORLARINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA...

18/04/2017
18
NİS
2017

Özel Bolu Nisan Okulları eğitimin yanı sıra spor alanında da büyük başarılara imza atıyor.

Nisan Okulları Genel Müdürü Zafer Bacıoğlu okul sporlarının önemi hakkında bilgi verdi.
 
Bacıoğlu, sportif faaliyete düzenli devam eden çocukların okul başarılarının olumlu yönde etkilendiği, düzenli ve disiplinli oldukları, sorumluluk duygularının arttığını söyledi ve ayrıca sporun öğrencilerin ailesi ve çevresiyle olumlu iletişim kurmadaki öneminden bahsetti.
 
Bacıoğlu ayrıca, sporun öğrencinin başarısını olumlu yönde etkilediğini belirterek, Özel Bolu Nisan Okullarında öğrencilerin, ilgili oldukları spor branşına yönlendirildiklerini ve öğrencilerin düzenli sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
 
Nisan Okulları Genel Müdürü Zafer Bacıoğlu, 2016–2017 Eğitim Öğretim yılında Çim Hokeyi, atletizm, oryantring, jimnastik, futsal, masa tenisi ve muaytai branşlarında okul sporlarında mücadele ettiklerinden bahsetti. Özel Bolu Nisan Anadolu Lisesi, Çim hokeyi takımı il şampiyonu olarak Muğla’da ki grup maçlarına katılarak Bolu’yu temsil etti.
 
Özel Bolu Nisan Okulları, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il ikincisi ve Özel Bolu Nisan Anadolu Lisesi atletizm de il üçüncüsü oldu. Özel Bolu Nisan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa’da yapılacak olan atletizm müsabakalarında Bolu’yu temsil edecek.

Orman konulu kompozisyon yarışmasında 1'incilik ve 2'incilik ödülünü de Özel Bolu Nisan Okulları öğrencileri aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.