"O zaman biz taraftara gereken cevabı veririz"

22/11/2013
22
KAS
2013

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, "Bolsupor iyi bir takım ama bir şansızlıklar yaşıyoruz ama bunu aşacağız” dedi.

Ligin 14.haftasına girilirken Boluspor başkanı Mehmet İnceayan durum değerlendirmesi yaparken Teknik direktör Ali Beykoz'a da sahip çıktı. iç sahada başarısız olduklarını söyleyerek, bunu takımın üzerinde bulunan bir şanssızlık olarak değerlendirdi.
Kırmızı beyazlı ekibin çok çabuk gol yediğini belirten İnceayan, "Öne geçtiğimiz maçlarda en azından berabere dönüyoruz. Ama iç sahada en az 4 puanımız kayıp. Hatta beraberlikleri de eklersek 6 puan kaybettik sayılır. Bu karşılaşmalardan en azından bir puan almamız gerekirdi.
İç sahada yeneceğimiz maçlarda rakiplerimiz atak yapmadan kazandılar. Bolsupor iyi bir takım ama bir şansızlık var, biz bunu kıracağız" diye konuştu.


İnecayan, Boluspor yönetiminin teknik heyetle ilgili bir sorununun bulunmadığını vurgulayarak, "Bizim en büyük sorunumuz Ali'nin sakatlanması ile başladı. Ondan sonra da Fatih Şen ceza aldıktan sonra toparlayamadık. Baktığınız zaman Boluspor takımı çok iyi. İddia ediyorum biz kendi evimizde kaybettiğimiz birçok karşılaşmayı ikinci yarı deplasmanda kazanacağız" ifadesini kullandı.

"Herkes Ali Beykoz gitsin diye bakıyor"


Bazı kesimlerin, Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz'un takımdan gönderilmesi için çalıştığını ileri süren İnceayan, "Herkes teknik direktör Ali Beykoz gitsin diye bakıyor. Bir kurban arıyor. Onun kararını biz veririz. Bence Ali hocamız başarılı. Önümüzde daha 24 maç var.
Biz kötü durumda değiliz. 4-5 maç aldığımız zaman 23 puan yapar ve İlk yarı hedefimiz olan 25 puana rahat bir şekilde ulaşırız.


Hedefimizden şaşarsak o zaman biz taraftara gereken cevabı veririz" şeklinde konuştu.
İnceayan, sezonun başından beri söylediği ilk 6 hedefinden hiçbir zaman şaşmadıklarını ifade ederek, Boluspor'un İyi bir kadroya sahip ve hedefine ulaşabilecek bir takım olduğunu dile getirdi.

Bolu Gündem

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.