O Tweet'de ki kişi ortaya çıktı

17/04/2013
17
NİS
2013

Boluspor Kulübü başkanı Abdullah Abat 13 Şubat’ta kendi Twitter sayfasından bir paylaşımda bulunmuş bir anda gündemde bomba etkisi yapmıştı. Abat \\\"şeref yoksunu şahıs. haddini bil gibi sert bir itham ifade ile attığı twit bir anda kafalarda soru işareti bırakmış ve renklere maddi manevi gönül veren tüm herkesi töhmet altında sokmuştu.

Dün akşam Abant Tv’de yayınlanan Serkan Erkan moderatörlünğünde Spor aktif programında bu konu tekrardan gündeme geldi ve soru işaretleri ile dolu twit açıklığa kavuşturuldu.

Spor aktif’in dobra yorumcusu Tekin Aytugar abat’ın bu twitırki hedefin kendisi olduğunu söyledi.Programda bir anda soğuk bir duş etiksi yapan sözleri ve olayı anlatan Tekin Aytugar ben bu süreci içimde saklı tutum, ama artık açıklığa kavuşturma zamanı geldi.

Talihsiz bir twit ve çarpıtılmış sözler başkanın dolduruluşa gelip söylediği aslı astarı olmayan olay esasında ortada bir şey yok yalnızca dedikodu esası şöyle gerçekleştirdi derken sözlerine şöyle devam etti;

Bolusporumuz kendi sahasında Ankaragücü ile berabere kalmıştı. Tecrubeli bir kadromuzu ve isimlerin olduğu Boluspor’un bu takımı nasıl yenemez diye hayıflanıp duruyorduk.Bizde bir grup arkadaş lokalde oturup maçı değerlendiriyorduk.O sırada o dediği firmanın taşeronluğunu yapan bir zat’ta orda bulunmaktaydı.Maç sonrası orda bulunan herkes ”bu takım nasıl bir takım daha Ankaragücünü yenemiyor nasıl transferler yapmışlar” diye tenkitte bulunuyorlardı,Bende her zaman söylediğim ve savunduğum bu konu hakkında “yazık verdiğiniz paralara yazık bakın yaşı 30-35 gelmiş futbolcuları topluyorlar sizin paralarınızla dedim. Söylediğim söz her yerde söylediğim ve üstüne basa basa savunduğum yanlış transferler konusuydu.

Orda bulunan firma taşaronu amele başı yememiş içmemiş sanki çok büyük bir itamda bulunmuşum gibi Abat’a yetiştirmiş.

Genç başkan da tecrübesizlik sonucu konuyu araştırmadan Twiit hesabından bu gereksiz ve kendine yakışmayacak paylaşımda bulunmuştu. Bizde hatırlarsanız bu konuyu her programda açıkla başkan kim bu kişi diye deklare ettik.

Aradan bir süre geçtikten sonra yine aynı yerde bu sefer bir arkadaşım “bu twit sana atılmış” Tekin hoca diyince nasıl yani diye kendi kendime sordum ve o gecenin sabahında uyku uyumadan telefona sarılarak Abat’ı aradım ve görüşmek istiyorum dedim.

Çünkü olay öyle bir yere getirilmiş ki “Bu sponsora sen oraya reklam verme bana ver demiş gibi aksettirilmiş.”Benim ne gazetem var nede bir sitem ne menajerlik şirketim var” ben gönülden bu işi yapan ve hiçbir menfaat gözetmeden elimimden geldiği kadar doğruları ve yanlışları söyleyen köşe yazarı ve yorumcuyum.”

Neyse devam edelim;

Abat’ta gazetedeyim abi gel dedi.

Bende apar topar Abat’ın yanına gittim.

Konuyu açtım ve bu twiti bana mı attın diye sordum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.