O kadar kurtardı, ama öyle bir hata yaptı ki!

06/04/2013
06
NİS
2013

Boluspor’un tecrübeli kaptanı Serdar Kulbilge, Manisaspor karşılaşmasında önce devleşti, sonra büyük hatayla yenilgiyi getirdi. İwanski’nin 30 metreden çektiği şutu elinden kaçıran kaptan, büyük üzüntü yaşadı. 

Sezon başından bu yana neredeyse takımın en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Kaptan Serdar Kulbilge, Manisaspor karşılaşmasında büyük bir hata yaptı. Zorlu karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte kalesinde devleşen Serdar, ilk 45 dakikalık bölümde birbirinden güzel kurtarışlar yaparak farkı önledi. Soyunma odasına gol yemeden giren Serdar, ikinci yarıda ise hayatının hatalarından birine imza attı. 

80’de umutlar çöktü 

Karşıyaka maçında yan toplardaki zaafı nedeniyle tepki çeken Serdar, golsüz eşitlikle süren Manisaspor maçının 80’nci dakikasında umutları yıktı. İwanski’nin uzaklardan çektiği şutu kontrol ederek eline almak isteyen kaptan, bir anda topu kalenin içinde buldu. Büyük hata sonrası ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Serdar’ın hatalı golünden sonra gardı düşen Boluspor, uzatmalarda ikinci golü de yedi.

www.bolusampiyon.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.