O İŞ TAMAM! GELELİM KONGREYE

15/05/2022
15
MAY
2022

Spor Toto 1. Ligde Boluspor 2021-2022 sezonunu da geride bırakırken, bir kez daha gözler ve yeni umutlar gelecek sezona çevrildi.

2007-2008 sezonundan bu yana 1. ligde yer alan kırmızı beyazlılar, 50'ye yakın takımı süper lige gönderirken bir o  kadarını da 2. lige uğurladı. Bu zaman zarfında sadece 4 kez play-of oynayan kırmızı beyazlılar küme düşme korkusunu sadece bu sezon hissetmedi. 15 kez yeni umutlar, Hedef Süper Lig dediği 1. ligde Boluspor'da gözler 16. kez yeni sezona çevirildi. 

ARTIK KÜME DÜŞME KORKUSU DEĞİL ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI

Çıkarılan spor yasası ile birlikte 21 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa 28 Mayıs'ta kongresini yapacak olan Boluspor yeni başkanını ve yönetimini arıyor. Boluspor A.Ş. olarak yoluna devam edecek olan Boluspor için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yarından sonra oluşturulacak olan yeni yönetim için çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. Kongrede tek liste ile seçime gidilmesi ve yeni dönem de artık küme düşme korkusu yaşayacak değil, şampiyonluk şarkılarını söyletecek bir yönetim oluşturaracağını belirten Özcan'ın yoğun bir çalışmaya girmesi bekleniyor. 

ESKİ BAŞKANLARIN YERİNE GENÇ VE DİNAMİK BİR KADRO OLABİLİR

Çıkacak yasayı net olarak önüne koyan Özcan'ın eski başkanlardan daha çok genç ve dinamik bir ekip için kolları sıvadığı belirtildi. Son kongrede kimsenin görev almak istemediği Boluspor'a kimin talip olacağı ise henüz belli değil. Eski başkanlardan Necip Çarıkcı ve Savaş Abak isimleri zaman zaman ortaya atılsa da , başkan Özcan'ın yeni bir isime yol verebileceği söyleniyor. 

BU HAFTA YOĞUN OLACAK

Boluspor'un ekonmk durumu,  mevcut borcu ve yeni çıkan spor yasanın getirecekleri ile birlikte önümüzdeki hafta içinde hem Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı hem kulisleri hem de Boluspor'u yoğun bir mesai bekliyor.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.