"O BÖLGEYİ EN ÇOK BOLU VE DÜZCE ANLAR"

21/02/2023
21
ŞUB
2023

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve geliri depremzedeler için kullanılacak Boluspor Düzcespor dostluk maçında Spor14 canlı yayınına katılan Boluspor kulübü başkan yardımcısı Kamuran Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı “Yaraları birlikte sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu organizasyona imza atan Boluspor ve Düzcespor başta olmak üzere onları en iyi anlayan Bolulu ve Düzceli vatandaşlarımıza bu organizasyona destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“Her yanımız buruk her yanımız yara içinde. Şu an deprem bölgesini en iyi anlayan iki il olarak Bolu ve Düzce bu maçla birlikte bu güzel organizasyona imza attılar” diyen Avcı “Boluspor olarak ilk günden bu yana deprem bölgesine yardımlarımızı gönderdik, bu günde bu maçla birlikte yaraları sarmak için iki kulüp olarak güzel bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyoruz. Bu organizasyon dolayısı ile çok mutluyuz. Aynı zamanda Bolu ve Düzce’de ki insanlarımızı deprem psikolojisinden kurtarmak istiyoruz bunun bir aktivite olmasını istiyoruz. Yaraları sarmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

“BOLULU VE DÜZCELİ VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”       

Başkan Savaş Abak’ın önderliğinde kulüp olarak hızlı karar vererek bu maçı organize ettiklerini belirten Avcı “Düzcespor’da hemen “bizde varız, hazırız” diyerek bu maçın hazırlılarını yaptık. Gelirin tamamı depremzedelere gönderilecek. 250 Bin TL bugün itibariyle ve gelecek paralarla birlikte 300 bin TL civarında bir meblağ toplanacak. Bundan dolayı da hem Boluspor’a hem Düzcespor’a hem de  Bolulu ve Düzceli vatandaşlarımıza katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“TRANSFERE DEVAM EDİYORUZ, LİGE HAZIRLANIYORUZ”

Antrenmanlarda oyuncuların burukluğunu gördüklerine de sözlerine ekleyen Avcı “Mart ayı başında ligler başlayacak. Transferlerimiz devam ediyor, antrenmanlarımız devam ediyor. Ligin kalan bölümü için elimizden geleni yapacağız. İnşallah sonu iyi olur” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.