Nedret Yıldız başkan Çarıkcı'ya Face'den destek verdi

19/01/2012
19
OCA
2012

 

Boluspor'un eski yöneticilerinden Nedret Yıldız Boluspor'da son günlerde gündem teşkil eden Aydın Çetin transferinde başkan Necip Çarıkcı'nın futbolcu Aydın Çetin'in babası ile ticari ilişikisi olduğundan bu transferi yaptığı iddiları ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kendi sayfasından bir yazı yazarak başkan Çarıkcı'ya ve yönetime destek verdi. 

İşte Yıldız'ın kaleme aldığı yazı;
   


Sayın Vedat Özkan sitesinde Aydın Çetin’in TIR karşılığı alınması konusunda bir yazı kaleme almış.
Sayın Başkanın böyle işler içinde olmayacağından bahsetmiş.
Boluspor’u seven herkes böyle işler içinde olabilir Sayın Özkan.
...
Ama nasıl işler içinde?
Sapla samanı karıştırmamak lazım.
Sonuna kadar Boluspor’un menfaati gözetilen işlerde.
Bir transfer; eğer Boluspor için menfaat gözetiyorsa, Başkanın şirketinden alınan bir TIR’la da yapılabilir. Ya da başka bir yöneticinin ticaretiyle…
Şunun şurasında kaç tane yönetici var ki ilimizde?
Eğer TIR maliyetine alınıp verildiyse, ödemesi kulüp kasasına uygun haldeyse neden olmasın?
İşin içinde menfaat arayanlar bilmelidirler ki; Necip Çarıkçı’nın iş hacmi ve benzer bayilerin normal bir TIR satışından sadece üç-beş yüz Euro kazanabildikleri ortadayken “öküzün altında hiçbir zaman buza olmaz”.
Ben de hem yöneticiyken, hem de Genel Kaptanlık görevini üstlendiğim dönemde, kulübüm için inşaat çalışmalarının içinde yer aldım. Kimisinin maliyet ücretini aldım, kimisinin bedelini bağış yaptım. Ama öncelikli hedef her zaman Boluspor’un menfaati oldu.
Hal böyleyken, bunca zamandır zamanını, parasını bu kulüp için harcayan, görmediği yerleri bu kulüp için gören şahsiyetleri bu şekilde yaralamak son derece yanlış ve şevk kırıcıdır.
Bu anlamda kulüp tarafından yapılan açıklamanın metninin de taşıdığı anlam bakımından doyurucu olmadığını söylemek isterim.
Evet, nasıl alındığına bakmadan Aydın Çetin transferini en ağır biçimde eleştirenlerden biri de benim. Yaser Yıldız, Emrah Kol, Ümit Tütüncü ve Aydın Çetin. Üçü gönderildi, biri alındı. Şimdi sezon öncesindeyiz, sizde seçicisiniz. Hadi yapın bu sporcular arasında bir sıralama.
Kim sonuncu?
İşte eleştiri bu çerçevede olmalı.
Eleştiriyi alanlarda bunu hazmedebilmeli.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.