NEDİR BU İÇ SAHA MUHABBETİ YA! (1-2)

10/11/2018
10
KAS
2018

Spor Toto 1. Ligin 12. Haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Boluspor sahasında Denizlispor’u konuk etti. 30 dakikada İshak'ın kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kalan Boluspor eksik kalmasına rağmen öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.  İkinci yarıda 2 gol atmayı başaran konuk ekip maçta 3 puana uzanan taraf oldu.

Ligde oynadığı son 3 maçta sahasında 3 puanı bir arada göremeyen ev sahibi ekibe karşı konuk Denizlispor ligdeki son 3 maçını 3 puanla tamamlamayı başarmıştı. 1983 yılından bu yana süper ligde ve 1 ligde 26 kez karşı kaşrıya gelen iki ekipten Boluspor bu maçların 9’unu kazanırken, konuk ekip 14 kez kazanmayı başarmıştı. 3 maçta ise beraberlik ortaya çıktı.

Boluspor sahaya Gökhan, Uğur, Diarra, Ümit, Ufuk, İshak, Umut, Akabueze, Melih, Guido, Özgür Can onbiri ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar Diarra’ya 3 hafta sonra yeniden formayı verirken, cezalı Yusuf Emre’nin yerine geçtiğimiz hafta olduğu gibi Umut Gündoğan’ı ilk on birde sahaya sürdü.

GUİDO KOÇER KAÇIRDI

 Maça Boluspor iyi başladı. Rakibi Denizlispor’a karşı topa daha çok sahip olan kırmızı beyazlılar en net pozisyonu ise 18. Dakikada buldu. Sağ kanattan Melih hızla ceza sahasına yönelirken sol taraftaki Guido’ya topu aktardı. Kaleci Adam Stachowiak  ile karşı karşıya kalan Guido’nun vuruşunda top auta gitti ve Boluspor bir golden oldu.

GUİDO KOÇER YİNE KAÇIRDI

Kırmızı beyazlıların kaçırdığı pozisyonun ardından Boluspor yine Guido ile 3 dakika sonra net bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan bu kez Ufuk Budak kale içine gönderdi Özür Can’ın pasında müsait durumda Guido sağ ayağı ile vurdu top direğin dibinden auta gitti.  

İSHAK KIRMIZI KART GÖRDÜ

Boluspor iyi oynadığı dakikalarda  Uğur Akdemir Burak Çalık’a yaptığı faul nedeniyle 19 da sarı kart gören isim oldu. İshak 27. Dakikada ilk sarı kartını görürken, 3 dakika sonra ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.

GUİDO ATAMADI, ATAMADI AMA BU SEFER ATTIRDI

Maçın başında iki önemli pozisyondan yararlanamayan Guido Boluspor’u 35’inci dakikada 1-0 öne geçirdiği golün kahramanı oldu. Sol kanattan hızla gelişen atakta ceza sahası içine Guido topu sert bir şekilde gönderdi, Denizlispor’dan İsmail Aissati ters dokunuşla topu kendi fillerine gönderdi. Boluspor bu dakikada 10 kişi oynadığı maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

Boluspor golden sonra sahada 10 kişi kalmasının dezavantajı ile oyunu yarı sahsında kabul ederken, kontra ataklarla rakip kalede pozisyon arayan taraftı. Konuk ekibi ceza sahasına sokmamayı başara

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.