NECİP ÇARIKCI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

31/08/2017
31
AĞU
2017

2017–2018 sezonunda TFF 1’inci ligin ilk 3 haftada istediği sonuçları alamayan Boluspor’da, Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı özel açıklamalarda bulundu. Ligde ilk 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 15’inci sırada bulunan Boluspor’da moraller bozuk. Kırmızı beyazlıların Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı, geçtiğimiz sezonunun değerlendirmesini, takıma yeni katılan transferlerden, kamuoyunda çıkan birçok dedikoduya kadar samimi açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, takıma katılan oyuncuların hepsinin transfer komitesi ve teknik heyetin istişareleri doğrultusunda yapıldığını söyledi. Çarıkcı; “Bizim komitemiz 9 kişidir. Bütün transferlerde bugüne kadar alınan, geçen senede dahil yapılan transferlerde, transfer komitesi, hocamız Fuat Çapa ve Kazım Kırcı’nın da olduğu ortak kararla oyuncular alınmıştır. Bütün transferlerde karar hep birlikte alınmıştır” dedi.

“TEKNİK HEYETİMİZ, YÖNETİM KURULUMUZ ÇOK SABRETTİ”

Sözlerine geçtiğimiz sezonu değerlendirerek başlayan Çarıkcı; “Öncelikle geçen sene göreve geldiğimizde Boluspor Kulübü’nde yeni bir kongre süreci yaşandı. Bu esnada Türkiye’de liglerde hocalık yapmış Fuat hocamızla 2 yıllık bir sözleşme yaptık. Aslında beklentimiz geçen sene Boluspor’un bu drece play-off’lara yaklaşması bana göre 10 maç puan kazanamadık. Boluspor’un geçen 1-2 şansı çok yüksekti. Daha sonra toparlandık. 81 ilin içinde 17 lig takımını düşersek, demek ki biz Türkiye’de 81 il içinde Boluspor, 7-8 takım içine giriyor. Küçük ilin büyük takımı dendiği zaman 7’inci, 8’inci başarılı takımız. Lig sonunda play-off’lara kaldık. Aslında beklediğimiz bir proje değildi aslında başardık. Hep beraber, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz çok sabretti. Burada Giresunspor maçı oynandı. Sıkıntılı bir maçtı. O maçı aldık. Yükselişimiz o maçla birlikte başladı.”

“BÜTÜN TRANSFERLERDE KARAR HEP BİRLİKTE ALINMIŞTIR”

Bu sezon takımın iskelet kadrosunu koruduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı; “Bu sene, hep derler. Başkan her sene kadroyu bozuyor. İlk defa bu sene takımımızda kadroyu bozmadık. 14 futbolcumuzla birlikte ve teknik heyetimizle birlikte devam ettik. Teknik heyetimiz, süper lig hocası olduğu için geçen sene belki bu ligi az tanıyor olabilir. Tekrar iskelet kadronun kalması şartıyla da ilave 5-6 futbolcu konusunda bütün transfer komitemiz 8-9 arkadaşımızla birlikte oturduk. 2 kaleci, 1 sol bek, 1 sağ bek, 1 on numara, 1 defansif orta saha lazım dedik. Andre Santos cezalı olduğu için. 6 oyuncu konusunda karar kıldık. Bizim komitemiz 9 kişidir. Geçen sene ve bu sene yapılan transferlerde, belki 1 tane transferde bizim istediğimiz olmuştur. Bu oyuncu Musa Sinan’dır. Diğer bütün transferlerde bugüne kadar alınan, geçen senede dahil yapılan transferlerde, transfer komitesi, hocamız Fuat Çapa ve Kazım Kırcı’nın da olduğu ortak kararla oyuncular alınmıştır. Bütün transferlerde karar hep birlikte alınmıştır. Bazı transferlerde 1’nci oyuncu alınmamıştır ama 2’nci oyuncu alınmıştır. Alamadığımız belki bir stoper vardır. İsmi Gulumac’tır. Bizim elimizde Arapi isminde bir stoper var. Çünkü yabancı kontenjanı olduğu içinde o şekilde o

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.