NECİP BAŞKANI UYKU TUTMUYOR NEDEN Mİ?

19/04/2018
19
NİS
2018

Boluspor'un süper lig hedefi ligin bitimine 3 maç kala halen devam ederken kırmızı beyazlı ekipte başkan Necip Çarıkcı bu sabah 5'de kalktığını uyku tutmadığını belirtti. 

Bu sezon süper lig hedefine ulaşacaklarına inandığını açıklayan Çarıkcı "Necip başkan süper ligi istemiyor.  Yönetim Boluspor'u çıkarmak istemiyor. Söylemleri nerden nasıl çıkıyor ben anlayamıyorum. Kime ne zaman öyle bir şey demişim. Ya da bunu diyenler nasıl ispat edecekler ben bilmiyorum. Süper ligi istemeyen bir başkan bir yönetim kurulu grubu olur mu? Ben istemezmiyim süper ligde bir takımın hem de süper ligde ki Boluspor'un başkanı olmayı. Yönetici arkadaşlarım istemez mi süper ligde ki Boluspor'un yöneticileri olmayı. Taraftarım istemez mi, süper ligde ki Boluspor'un taraftarı olmayı. Kim istemez bunu söyleyenler açıklasın, ispat etsinler" dedi.

Bu sezon hedefe daha yakın olduklarına da sözlerini ekleyen Çarıkcı "Bu sabah 5'de uyandım. uyku tutmadı. Kalemi kağıdı aldım yine hesap yaptım. 62 puan yaparız. Ama bu puana ulaşan 2. takım biz mi oluruz diye herkes gibi bende hesap kitap yapıyorum. Bu heyecan başka bir heyecan.. Ama öncesi taraftarımızın da desteği ile İstanbulspor maçını geçip rakiplerimizin puan kaybı ile son iki maça kilitlenmek istiyoruz. Oyuncularım teknik heyetim süper lig için hazırız. Takımda moraller yerinde ve herkes şampiyonluğu istiyor" dedi.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.