NE VARSA ESNAFIMIZDA VAR!

04/08/2023
04
AĞU
2023

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ilimizde faaliyet gösteren STK ve iş yerlerine gerçekleştirdikleri her ziyaret, Boluspor'a destekler olarak geri dönüyor.

Mayıs ayında gerçekleştirilen kongre sonrası Bolu Milletvekilleri, Bolu Belediye Başkanı ve seçim öncesi Boluspor tribünlerinde resim çektirme yarışına giren siyasi parti temsilcilerinden henüz Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti bile gerçekleşmemişken, Bolu Halkı ise desteğini arttırarak sürdürüyor. 

Başkan Savaş Abak bugün Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret’i ziyaret etti. Abak ve Gayret arasında Boluspor üzerine yapılan sohbet sırasında; Boluspor sevgisiyle hemen hemen her maçta tribündeki yerini alan Türkiye Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Köroğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal ve Avukat Mustafa Özdemirde BESOB’a gelince, sohbete ortak oldular.

Yapılan sohbet sonrası ise Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret, Türkiye Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Köroğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Altındal ve Avukat Mustafa Özdemir bu sezonda Boluspor’a destek olacaklarını ifade ettiler.

Bolupostası.com

1 yorum yapılmış

  • Berat 5 Ağustos 2023 • 07:50

    Bu sözleri çok duyduk biz...pazarcılar manavcılar odası..sebze meyve bu kadar pahalı iken Boluspor'un kaynayan kazanına birşeyler göndersin yeter..patates-domates-soğan-vesaire...yalnız esas kasaplar odası önemli futbolcuların sezon boyu proteine ihtiyacı olacak....öyle bir oda varmı bilmiyorum..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.