"NE OLACAK BU BOLUSPOR'UN HALİ?"

27/07/2019
27
TEM
2019

Bu işlerle yani Boluspor ile uğraşıyorsanız, Boluspor yazıyor, Boluspor anlatıyorsanız, yine bu ara en çok alacağınız soru bu. “Ne olacak bu Boluspor’un hali” devamı gelir “Boluspor’dan bir cacık olmaz”..

En çok aldığım bu soruya tek tek cevap vermekten bildiklerimi anlatmaktan usanmam. Ama yine de buradan yazayım, söz uçar yazı kalır misali dedim. 

12 sezondur bu ligdeyiz. Sanırım bu kadar zamanda 24'üncü hoca ile çalışıyoruz. Giray hocamıza 2 tanışma toplantısında da bizzat söyledim. Bu 12 sezonun en kötüsü yani 13'üncü sezondayız. Sinerji yok, borç bize göre büyük, küskünler dargınlar gerginler bu ara pek kalaba dedim. Hocam top sende. Alacağımız skor ve galibiyetler bizi bir araya toplar yoksa dağılmaya hazırız dedim. Notunu aldı. Gerisi onda ve oyuncularında..

Hepsinin farkında Giray hoca. Antrenmanlarını izliyorum bir farklılık görüyorum. Geçen sene Balıkesirspor'a oynattığı futbolu beğeniyordum. Kadrosu da çok iyi değildi ama iyi top oynatıyordu. Çok pas yapan topa daha çok sahip olan dikine oynayan bir oyun felsefesi antrenmanlarda sezinlediklerim. Umutluyum...

Erhan Namlı, Erol Kapusuz, Serdar Samatyalı, Andre Santos. 10 numaralar, abiler kaptanlar.. Santos'tan önce bu görev için baya kopukluk olmuştu. Bizim Boluspor'a bir abi, bir kaptan her zaman şarttı. Yoksa sevmediğim kelime ama papaz çok oluyor, iç ayarlar çabuk bozuluyor. Maalesef yönetim bu ayara ayarda veremiyor, kararda. Bu görev Bilal Kısa'nın.. 36 yaşında.. Olsun.. Google amcaya sordum. Sorunsuz tertemiz bir adam. Bayrağı alır, abilik kaptanlık yaparsa, Giray hoca Bilal'e bu görevi yetkili şekilde yüklerse disiplin ardından başarı gelir diye düşünüyorum. Boluspor ne zaman başarılı olduysa ne zaman şampiyon olduysa dikkat edin, bir abi bir kaptan gibi kaptan hep vardı.

Bilal’den önce yemek yenmemeli, yemekten kalkmamalı, duşa girilmemeli. Tertipçilik neden gerekliydi, askerde hepiniz bilirsiniz, çoğunuz duymuştur. Anladınız değil mi? Ha pirim mirim işleri mi? Kaptan bilir. Ona sorun. Böyle bir kaptan, böyle bir abi yönetimin bir türlü çözemediği iç düzende pek rahat eder.

Transfer olacak mı? Mecbur olacak. Giray hoca öyle boş takıma gelmez. Bilal Kısa sormuştur, ben topu kime atacağım, önümde sağımda solumda kim oynayacak diye. Kariyeri başarılarla dolu Giray hoca da Bilal Kısa’da iddiasız takıma gelmezler. Kuzu kuzu transfer olacak. Hoca da 6-7 oyuncu değişmişti.

Sezon yeni, kongre yeni yapıldı. Öyle ben bilirim, ben yaparım ben ben ben demeyin.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.