Ne kadar mücadele edersen et. Bu sorun çözülemiyor

03/11/2013
03
KAS
2013

Boluspor'un son oynadığı Mersin maçında kırmızı beyazlı oyuncular adeta gol kaçırma rekoruna imza attılar. Ev sahibi ekibi zaman zaman mücadelesi ile adeta yıldıran kırmızı beyazlılar girdikleri pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamayınca hak ettikleri 3 puana ulaşamayan taraf oldu.

Sezon başından bu yana gol sorununa henüz çözüm bulamayan Boluspor'un bu sıkıntısı bu maçtada ortaya çıktı. İlk yarıda İskender ile bir çok pozisyondan yararlanamayan kırmızı beyazlılarda Alp, Orhun ve Emre topu filelerle bir türlü buluşturamayan isimler oldular. Maçın uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren Emrah'ta bir pozisyonda ağır kalınca ekibimiz adeta 3 puandan oldu. Devre arası transfer dönemine kadar bu soruna çözüm arayan Boluspor teknik heyetinin hafta içinde gol çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor.

Mersin İdmanyurdu maçında 90 dakika boyunca rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koyan Boluspor'un son vuruşlarda topu filelerle buluşturamaması şansızlık mı, beceriksizlikmi sorusu bu maçta akıllara sıkça geldi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.