NARVEN'DE BAŞLADI, NARVEN'DE SONA ERDİ

30/04/2021
30
NİS
2021

TVF Kadınlar 1. Ligine sezon başında Narven'de başlayan Bolunun Sultanları kupayla birlikte sezona başladıkları Narven'e dönerek sezonu mutlu sonla noktaladılar.

Narven Termal Kasaba'da ilk sezon yemeğini yiyen Bolunun Sultanları "İnşallah sezon sonunda kupa ile buraya yine geleceğiz" diyerek uzun bir yolculuğa çıkmışlardı. Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz gün  İzmir'de kupaya kavuşurken, Bolu'da yapılan kutlamanın ardından sezon başlangıcı yaptıkları Narven Termal Kasaba'da kupa ile yaklaşık 10 ay süren serüveni sonlandırdılar. 

"YENİ SEZONDA DA HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Bolunun Sultanlarını Narven'de karşılayan Termal Kasaba'nın Genel Müdürü Serdar Yıldız "Sezona burada başlamıştık, burada kupayla sonlandırıyoruz" dedi. Yıldız "Bolu tam olarak sizin başarınızın farkında değil ama siz çok büyük bir iş yaptınız. İnşallah seneye hep beraber olacağız ve sezon başından itibaren birlikte olacağız" dedi. 

"TÜM NARVEN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bolu Belediyespor kulübü başkanı Sinan Barut ise "Narven'e desteklernden dolayı teşekkür ediyoruz. Hep biizmle oldular. Sezonu açtğımız Narven'de sezonu kupayla kapattık. Tüm Narven ailesine teşekkür ediyorum" dedi. 

Bolunun Sultanlarına çiçek veren Narven Termal Kasaba'nın Genel Müdürü Serdar Yıldız'a Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut'ta sultanların imzaladığı formayı hediye etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.