MUSTAFA REŞİT AKÇAY HANGİ TAKIMLA ANLAŞTI?

21/05/2014
21
MAY
2014

Sezonun bitmesi ile birlikte Boluspor yönetiminde takımın başına düşündüğü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yeni takımı belli odu. Boluspor'un teklifini hiç düşünmeden reddeden tecrübeli teknik adam Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da, Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturdu.

Yeni sezon için hoca arayışlarına başlayan Boluspor yönetiminin takımın başına ilk düşündüğü isim olan Mustafa Reşit Akçay süper ligde kaldı. Son 7 maçta 5 galibiyet alarak Boluspor'u adeta ipten alan Yılmaz hoca ile devam etmek istemeyen Boluspor yönetiminin Akçay yeni takımı Akhisar Belediyespor ile her konuda anlaştı. Kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Akçay ile bugün yaptıkları görüşmenin ardından kendisiyle bir yılı opsiyonlu, 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Boluspor çok istemişti

Boluspor yönetimin listesinin ilk sırasında yer alan Mustafa Reşit Akçay kırmızı beyazlı yönetimin teklifini reddetmiş, süper ligde çalışmak istediğini belirtmişti. Boluspor yönetimi ise rotayı diğer teknik adamlara çevirmişti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.