MUSTAFA NURİ GÜRSOY'A İSTANBUL'DAN CEVAP VAR

23/12/2016
23
ARA
2016

Bolusporluyuz.com yazarı , usta yorumcu, emekli eğitimci, Mustafa Nuri Gürsoy Boluspor’un kendi sahasında Beşiktaş ile yapmış olduğu Türkiye Ziraat Kupası karşılaşması sonrası yazmış olduğu “DİLLER SÜRÇÜ LİSAN, KRAMPONLAR SÜRÇÜ ZEMİNDİ” yazısında Beşiktaşlı ve aynı zamanda spor yazarı A Spor yorumcularından Turgay Demir’e yorumda kullandığı “TOP RAKİPTE” sözleri sonrası kaleme aldığı yazıda bu sözleri yadırgadığı belirtmesi sonrası duayen gazeteci sosyal medya hesabından Mustafa Nuri Gürsoy’a cevap vererek “Sürç-i lisan ettik affola !” dedi.

Sitemiz yazarı Mustafa Nuri Gürsoy’un son kaleme aldığı yazıda;

Beşiktaşlı ve aynı zamanda spor yazarı Sayın Turgay Demir’in Boluspor ve oyuncuları için rakip demesini doğrusu çok yadırgadım.
Yakıştıramadım.
Turgay Demir; “TOP RAKİPTE” .!
En takdir ettiğim spor yazarlarından birisi olması bu üzüntümü daha da artırdı.
TV’de dil sürçerken,
Sahadaki futbolcuların ayakkabıları karda/buzda sürçüyordu.  Kramponları iyi seçilmemiş cümle gibiydiler..
Diller sürçü lisan, kramponlar sürçü zemindi.

Sözleri sonrası duayen gazeteci kendine yakışanı yaparak gönülleri almasını da bildi. Sosyal medya hesabından Mustafa Nuri Gürsoy’a cevap veren Demir “Harika bir yazı üstadım kalemine sağlık eleştirilerinde de yüzde yüz haklısın sürç-i lisan ettik affola” sözleri ile başladığı mesajda konuya şu şekilde açıklık getirdi.

  • Turgay Demir : Harika bir yazı üstadım kalemine sağlık eleştirilerinde de yüzde yüz haklısın sürç-i lisan ettik affola
  • Mustafa Nuri Gürsoy : sn. @turgaydemirr geri dönüşünüz çok asildi. Programlarınızda gözüm üstünüzde idi. Bundan böyle başım gözüm üstünesiniz:
  • Turgay Demir : @mustafa_nr_grsy Stat çok kötü anlatım yeri ondan kötü o soğukta maça motive olmak bile zordu. Dedim ya eğer öyleyse sürç-i lisan eyledik
  • Mustafa Nuri Gürsoy : @turgaydemirr Sizin gibiler sayesinde bu ülke her bi şeyin üstesinden gelecek kadar kadim dostturlar eyvallah sağolun
  • Turgay Demir : @mustafa_nr_grsy Allah'ın izniyle hep birlikte çok şey yalarabiliriz
  • Turgay Demir : @mustafa_nr_grsy  Rakip derken neyi kast ettim BİZİM RAKİP gibi mi söyledim eğer öyleyse AYIP etmişim
  • Mustafa Nuri Gürsoy : @turgaydemirr est. çok duyarlı ve onurlu davrandınız. O zaman kendimi nasıl kötü hissetmiş isem şimdi de o derece iyi hissediyorum.
  • Turgay Demir: @mustafa_nr_grsy eyvallah selamlar
  • Turgay Demir : @mustafa_nr_grsy Belki Beşiktaş şöyle rakip böyle derken kastı aşan bir ifade olmuştur inan farkında değilim.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.