MÜDÜRKEN DE TRİBÜNDEYDİ, SİYASETÇİ OLDU YİNE TRİBÜNDE

11/02/2024
11
ŞUB
2024

Bolu'da uzun dönem başarı ile İl Sağlık Müdürlüğü yapan ve 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin Bolu Belediye Başkan Adayı olarak bu başarısını belediye başkanı olarak taçlandırmak isteyen Ak Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol her karşılaşmada olduğu gibi yine Boluspor maçındaki yerini aldı. Demirkol seçim süresince ağzından düşürmediği "Boluspor'un Kendi Ayakları üzerinde duran güçlü bir yapıya kavuşması" gerekir diyerek kırmızı beyazlı ekibimize desteğini belirtti.

İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı dönemde bir çok spor müsabakasını tribünden izleyen sporcu sağlığı için Bolu'da yürüttüğü projeler ile Spor Camiasının takdirini kazanan Demirkol için Boluspor sevgisi ise bir başka. Bazen protokolde, bazen kenarda ve genellikle Boluspor maçlarını tribünden izleyen Demirkol, Kocaelispor maçını ise protokolden uzak kırmızı beyazlı taraftarlar ile birlikte takip etti.

STRES ATTI, TAKIMINI DESTEKLEDİ

İl Sağlık Müdürü iken yaşamadığı coşkuyu bu sefer özgürce tadan Ak Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, dakikalarca taraftarlarla tezahürat yaptı, takımını destekledi, yoğun seçim stresinden uzaklaşarak tribünün keyfini çıkarttı. 

YENİ STADYUM İLE İLGİLİ TARAFTARLARA BİLGİ VERDİ.

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı Boluspor'un yeni stadyumu ile ilgili taraftarada bilgilerde veren Demirkol, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelere başladığını, yeni dönemde Boluspor'a güzel bir stadyum kazandıracaklarını ifade etti. Demirkol ayrıca "Boluspor'un kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir yapıya kavuşması gerekiyor" diyerek, son dönemde ekibimizin çektiği ekonomik sıkıntıların giderileceğini belirtti.     

7 yorum yapılmış

  • yuksel 12 Şubat 2024 • 00:24

    adam hayatta ne futbolla işi olmuş nede stada ayak basmamış..biri diğerleride öyleydi ya şimdi yanından geçmiyorlar..siyaset sen nelere kadirsin..valla adama menfaat için çiğ tavuk yedirir..her şeyi yaptırır..bizde yedik...nerdeyse halı saha maölarınıda izlemeye gelecek..ee köprüden geçinceye kadar..bazılarıda öyle yapmıştı..emekli asgeri ücretli ve ekonominin kötü oluşunu iktidarı yerden yere vurmuştu ya şimdi değişen ne aynı..

  • yuksel 12 Şubat 2024 • 00:33

    ozaman akp si mhp si chp temsilcileri vekilleri başkanları birlik olarak kalıcı yapacaklar arzu hanım gibi kuyu kazarak köstek olarak değil...belediye bşizden değil deye fesatlık yapmayacaklar..meczu hizmetse...

  • yahya4114 12 Şubat 2024 • 11:29

    bu baskan yapacagına ben gercekten inannıyorum

  • Ertugrul 12 Şubat 2024 • 12:11

    Lütfen Boluspor a ısrarla siyaseti sokmaya çalışmayın. Birşey yapıyorsanız da adaletli olun. Maraton tribününe Tanju Özcan da geldi onu da kısa da olsa haber yapın mesela.

  • Alp 12 Şubat 2024 • 20:04

    Mesala Boluspor'a ayakta durması için ne yapacaksınız. Stad bile yapmadınız. Belediye nasıl yapacak bu işi merkezi yönetim istemedikçe

  • eko 12 Şubat 2024 • 13:09

    takım düzeldi siyasiler üşüştü yine kardeşim parti ayrımı gözetmeksizin stada sokmıyacan sezon başında 3 kuruşa muhtaçken neredeydin bu ülkedeki siyaset anlayışından bıktık hepsi hizmet için vatan için falan geldik der bakarsın işadamı oluvermişler 2+4=4.takıma yaklaştırmayın takımın havasını bozdurmayın

  • Cokunetinkaya 12 Şubat 2024 • 14:56

    Lafla peynir gemisi yürümüyor.Siyaseti ideal değil menfeat için yapanlar seçim zamanı bol keseden vaatler dağıtıyor.sonra yanına yaklaşamazsın.Ahlak verilen sözün tutulmasıdır.Ama liyakat olmadan başbakanlık yapan sayın Türk büyüğü Bnali Yıldırım"ın dediği gbi "SEÇİMDE VERİLEN SÖZLER TUTULMAK İÇİN DEĞİLDİR"derseniz tarih ve torunlarınız bunu elbette affetmeyecektir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.