MÜCADELEMİZ SKORA YANSIMADI

27/02/2022
27
ŞUB
2022

Misli.com Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Bolunun Sultanları Galatasaray HDI Sigorta ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmayı 3-0 kaybetmesine rağmen ekibimiz oynadığı başarılı oyunla alkış almayı bildi.

Ligde son haftalara yavaş yavaş gelinirken bu sezon hedefini ligde kalmak olarak belirleyen Bolu Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta ile Burhan Felek Spor Salonunda karşılaştı.  Sarı kırmızılı takımın taraftar desteğinide arkasına almasına karşın rakibi ile başabaş mücadele sergileyen ekibimiz mücadeleyi 3-0 kaybetti. TRTSpor Yıldız'dan naklen yayınlanan maçın ilk setini Galatasaray 25-20 kazanmayı başardı.

İYİ MÜCADELE İYİ GERİ DÖNÜŞ

İkinci settede yıldız oyuncuları ile sonuca ulaşan Galatasaray olurken 3. set büyük çekişmeye sahne oldu. Bu sette daha mücadeleci daha iyi bir oyun ortaya koyan ekibimiz bir ara farkı açsa da 20'li sayılara Galatasaray önde girdi. Bu bölümde iyi bir seri ile skorda eşitliği sağlayan ve  iki kez set sayısını kullanan Bolunun Sultanları istediğini alamadı ve Galatasaray HDI Sigorta bu setide 29-27 maçı da 3-0 kazanmayı başardı.     

YILDIZLARI DURDURAMADIK!

Galatasaray HDI Sigorta'nın yıldız oyuncuları  Anthi 13 sayı, Alexia 20 sayı ile oynadı. Ekibimizde   Calderon 12 sayı, İdil Naz 8 sayı ile en skorer isimlerimiz oldular.    

Resim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.