MÜCADELE, HIRS , İNANÇ NE ARARSANIZ VARDI...

04/03/2018
04
MAR
2018

 Boluspor Ankaragücü maçını 3-1 kazandı.. . Goller Poepon, Renato ve Bentley'den geldi. Islak zemin ve ağır sahada oynanan maçta atmosfer oldukça iyiydi.  

Boluspor sahaya kalede Gökhan, defansta Furkan, Renato, Diaara ve Cengiz Umut, orta sahada İshak, Yusuf Emre, kanatlarda melih ve Mustafa ileride Poepon ve hemen arkasında İrfan onbiri ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar Altınordu maçındaki ilk onbiri Ankaragücü maçında da sahaya sürdü.

Konuk Ankaragücü ise Altay, Erdem, Sedat, Alihan,  Kenan Özer, Mehmet Sak Umut Nayir, Arif Morkaya, Kibong, İlhan Parlak ve Gençer onbiri ile sahada yer aldı.   

Maça iyi  başlayan Boluspor golü de erken buldu. Kırmızı beyazlılarda Popeon kafa golü ile Boluıspor’u 1-0 öne geçirdi.   Bu dakikadan sonra Ankaragücü baskısını arttırsa da ilk yarıda Gökhan iki net pozisyonda rakiplerine gol şansı vermedi. Kırmızı beyazlılarda 2. gol yan yine yan toptan Diaarra ve Renato paslaşması ile oldu.

Bu devrede Diarra sarı kart görürken, Ankaragücünde Sedat Ağçay ve Erdem sarı kart gören isimler oldular.

 

İkinci, yarı yoğun yağmur altında oynandı. Ankaragücü'n de Enes 71. dakikada  farkı bire indirdi.   Kırmızı beyazlılar kontra ataklarla sayısız pozisyon bulurken, Bentley uzaktan bir vuruşla 76. dakikada sjkoru değiştirdi. Mücadele tekmeye kafa ne varsa bu devrede ortaya çıktı. Kırmızı beyazlılar maçı 3-1 kazanırken puanını 40 yaptı. Ankaragücü 43 puanda kaldı... 

ALKIŞLAR EMEKLERİNE.. ELİNİZE SAĞLIK

Maç başlarken Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14'ün maratonda yaptığı kareografi büyük alkış ve beğeni aldı. 

İZZET BABAMIZA TEZAHÜRAT VE PANKART

Maça İzzet Baysal pankartı ile çıkan kırmızı beyazlı oyuncular tribünlerden yine alkışı alırken, tribünlerden Bolu'nun babası İzzet Baysal için tezahüratlar stadyumu inletti. 

ÖNCE MARATONDA SONRA KAPALIDA GERGİNLİK

Maç öncesi Boluspor tribünleri ile Ankaragücü taraftarları arasında kısa süren gerginlik yaşadı. İlk devrenin ortalarına doğru ise kapalı tribünde yer alan Ankaragücü'lü taraftarlar ile Boluspor'lu yönetici ve iş adamlarının olduğu bölümde gerginlik kısa süre

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.