Mücadele, hırs, azim hepsi vardı, Tek eksik!..(0-0)

03/11/2013
03
KAS
2013

 PTT 1. ligde zorlu Mersin deplasmanına çıkan Boluspor karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Rakibine karşı oldukça başarılı bir mücadele ortaya koyan ekibimiz rakibinin de eksik kalmasına rağmen gol yollarında başarılı olmayınca 3 puandan olan taraf oldu.  

Boluspor MİY karşısına kalede Atacan, savunmada Sercan, Cemil, Zlatkov ve Hakan, orta sahada Alp, Emre, Dimitrov, Ali can ilerde İskender ve Abdülkadir on biri ile başladı.

Taraflar biribirini tarttı

Mersin İdmanyurdu karşılaşmaya saha ve seyirci avantajı ile etkili başlayan taraftı. İlk 10 dakikada ev sahibi ekibin üstünlüğünü kabul eden Boluspor İskender ile bir pozisyondan yararlanamazken, Mehmet Yıldız'ın bir şutu bu sürede dikkat çeken iki pozisyondu.

Maçın ilerleyen bölümlerinde Boluspor bir serbest vuruş organizasyonunda rakip kalede etkili olurken, ev sahibi ekip istediği pozisyonlara  giremedi.

İskender kaleyi yokladı

Karşılaşmanın 15. dakikasında ceza sahası çizgisi üzerinde kaleyi yoklayan İskender'in şutunda MİY kalecisi Mahmut topu güçlükle çelmeyi başardı.

Ev sahibi ekip gole yaklaştı

22. dakikada Nduka'nın altı pas çizgisi üzerindeki şutunda araya giren Sercan'a çarpan top direkte patlarken,  pozisyonun devamında Mahmut'un kafa şutu auta gitti.

Kutlu tribüne gönderildi

23. dakikada Emre'nin Ali Tandoğan'a faul yaptığını iddia ederek maçın hakemine itirazlarını sürdüren MİY teknik direktörü Hakan Kutlu karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat tarafından tribüne gönderildi.  

İskender dokunamadı

Maçın 43. dakikasında Dimitrov'un serbest vuruşta kale içinde gönderdiği topa müsait durumda dokunamayan İskender ekibimizi mutlak bir golden etti.

Güven kaleyi tutturamadı.

İlk yarının uzatma bölümünde ise Güven Atacan ile karşı karşıya kaldı tecrübeli oyuncunun aşırtma vuruşunda top direğin yanından auta gitti. Bu pozisyonla birlikte ilk yarı sona erdi.

Direğe takıldık

İkinci yarıya iki takımda kontrollü başlarken, bu yarının en etkili atağını Boluspor gerçekleştirdi. Ceza sahası çaprazında İskender'in sert şutu direk dibinden auta giderken, maçın 59. dakikasında Dimitrov'un şutunda  top direkten oyun alanına geri döndü.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.