MİY maçı hazırlıkları sürüyor!

01/11/2013
01
KAS
2013

Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam tesislerde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmana Tokatspor maçında sakatlanan Fırat ve Tolga ile sakatlıkları devam eden Sinan, Çağrı ve Fatih Şen katılmadı.

Çarşamba günü deplasmanda Tokatspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında karşı karşıya gelen Boluspor, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kupada Tokatsapor’a 1-0 mağlup olarak kupaya veda eden ve lige dönen Boluspor, günü tek çalışmayla tamamladı. Dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmana Tokatspor maçında sakatlanan Fırat ve Tolga ile sakatlıkları devam eden Sinan, Çağrı ve Fatih Şen katılmadı. Tokatspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise teknik direktör Ali Beykoz nezaretinde taktiksel yarım saha çift kale maç ve şut çalışması yaptı. Antrenmanı aerobik soğuma hareketleriyle antrenmanı tamamlayan kırmızı-beyazlılar, bugün yapacağı çalışmayla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürecek.

İlhan Can Ünal A takımla çalıştı

Boluspor’un dün akşam gerçekleştirdiği antrenmana Boluspor A2 takımının kaleci İlhan Can Ünal’da katıldı. A2 liginde sergilediği performansla A takıma çıkmayı başaran genç eldiven İlhan Can Ünal’ın maç günleri hariç bundan sonraki süreçte A takımla birlikte antrenmana çıkacağı belirtildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.