MİLLETVEKİLİ TÜRKER ATEŞ GÖLCÜK İÇİN TBMM'DEN SESLENDİ

23/05/2024
23
MAY
2024

TBMM’nin bugün gerçekleşen oturumunda kürsüye çıkarak Bolu kamuoyunun yakından takip ettiği Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili konuşma yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, tahsisin yeniden Bolu Belediyesine verilmesini istedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Bolu Belediyesi’ne yapılan tahsisin aynı kurum tarafından iptal edilmesine tepki gösteren Ateş, Gölcük’ün gelirlerinin Boluspor’a aktarılmasına devam edilmesi gerektiğini söyledi. 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş yaptığı konuşmada; “Bolu’muzun gözbebeği marka değerimiz Gölcük Tabiat Parkı, Bolu Belediyemize 2040 yılına kadar tahsis edilmişti. Parktan elde edilen gelirler, Boluspor’umuza aktarılıyordu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, kimseye bilgi vermeden bir gecede tahsisi iptal etti. Yapılan fesih işlemleri, Bolu için yapılan büyük bir kötülüktür, büyük bir ayıptır. Bu karardan acilen dönülmelidir. Gölcük Tabiat Parkı yeniden Bolu Belediyemize tahsis edilmelidir. Gölcük Tabiat Parkı asla yeni yapılanmaya açılmamalıdır. Gelirlerin Boluspor’a aktarılmasına devam edilmelidir. Bolulu hemşerilerimizin talebi bu yöndedir. Gölcük Tabiat Parkı da Boluspor’umuz da Bolu Belediyemiz de sahipsiz değildir” dedi. 

Bolupostası

1 yorum yapılmış

  • yuksel 24 Mayıs 2024 • 01:29

    verirler alırsın babayı adamlar döne döne kaynak arıyor..ora para basıyor..zaten gözleri vardı..göl köyü su işleri bakıyor..ama bir çöp alıp düzenleme-temizleme yapmıyor birde tutup 60 tl ücret alıyor..hafta sonları yakın olduğundan dolup taşıyor..düzenlemeyle mükemmel yer olabilir..orada gereksiz alınan ücret var..masa bile konmuyor...

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.