MHP STADYUM PROJESİNİ AÇIKLADI

06/02/2019
06
ŞUB
2019

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu'ya yapılacak stadyum projesini ilk kez açıkladı. Mevcut stadyumun yerine devasa bir stadyum yapacaklarını belirten Başaran, "Çok katlı bir yapı olacak. Alt katları pazar yerlerine uygun olarak pazarcı esnafının kullanabileceği işyerleri, üst katlarda sivil toplum kuruluşlarının da kullanabileceği işyerleri olacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatları tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Boluspor'u ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran “Bugünkü ziyaretimiz, Bolu’nun en büyük değeri ve bizim içimizden bir parça olması sebebiyle Boluspor’a vermek istediğimiz katkıları belirtmek adına Ankara’dan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin görevlendirdiği MYK Üyelerimiz Sayın Ahmet Yılmazer ve Sayın Av. Bahadır Alperen beyefendilerin ziyareti ile Boluspor’u şenlendirmek, hedeflerine katkıda bulunmak ve Bolusporumuzu geçmişten beri hedeflediğimiz, özlediğimiz küçük şehrin büyük öyküsünü yeniden yazmak anlamında bir ziyaret. Seçim boyunca bizimle olacaklar. Bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz.”

 

Başkan Necip Çarıkcı “Boluspor 1965 yılında kurulan bir kulübümüz. Yakla

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.