MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN'DAN BOLUSPOR'A ZİYARET

19/01/2019
19
OCA
2019

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, Boluspor'u ziyaret etti.

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı ziyarette yaptığı açıklamada “Sayın İbrahim Doğan’ın böyle güzel bir görev ile aday olması hepimizi mutlu etti. Hem Bolu adına, hem Boluspor adına, hem de memleket adına hayırlı olsun. İnşallah bu güzel görevde başarılı olur. Bolumuza ve ülkemize hayırlı olur. Seçimlerde kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan ise “Boluspor’u seviyoruz. Başarılarını biliyoruz ve taktir ediyoruz. İnşallah Bolusporumuzu en güzel seviyelere hep birlikte taşıyacağız. Bugün burada Bolu’nun çok seviyeli, düzgün insanları ile beraberiz. Bu yüzden çok mutluyum. Bundan sonrada hep beraber olacağız. Çıkmış olduğumuz bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. Ne olursa olsun biz Boluspor’un yanındayız.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Başaran da “Uzun yıllardır Boluspor’un üzerinde çok büyük emekleriniz var. Takdirle ve sevgiyle takip ediyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olarak Başkan adayımızı tanımak amacıyla geldik. Ancak bundan daha büyük bir amacımız var. Milliyetçi Hareket Partisi bütün teşkilatları ile Bolusporumuzun ileri hedeflerine ulaşması, Türk Sporunda hak ettiği yere gelmesi için her daim yanınızdayız. Her daim bizden yapacağınız taleplerin arkasındayız.” dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.