MERT GRUP SİGORTA ULUSAL BASINA AĞLADI

26/01/2022
26
OCA
2022

Misli.com Sultanlar Liginde Avrupa hayalini sürdürmeye çalışan Mert Grup Sigorta Bolu Belediyespor karşısında beklemediği bir mağlubiyet alınca soluğu ulusal basında aldı. Maçın bitiş düdüğü ile çıkan tartışmaların fitilini ateşleyen konuk ekip, Bolu'da aldığı ağır mağlubiyete kılıf aramaya başladı.   

Geçtiğimiz yıldan bu yana iki kulüp arasında yaşanan sürtüşme bu sezonun ilk maçına yansımış Ankara'da oynanan maçta Mert Grup Sigorta taraftarı hem Bolu Belediyespor teknik heyetine hem de sporcularına yapmadığı kalmamıştı. Ev sahibi oldukları maçta salonda her türlü çirkefliğe başvuran Mert Grup Sigorta bu maçı Tie-Break setinde 15-13 kazanmıştı. 

Lige Avrupa kupası hayali ile başlayan Mert Grup Sigorta bu hayali ile geldiği Bolu'da ummadığı bir mağlubiyet alınca önce ev sahibi takım taraftarını, sonrada yönetimini kışkırtmayı başararak çıkan olayların fitilini ateşlemeyi başardı. Başta misafir takımdan bir kulüp yetkilisinin maçın bitiş düdüğü ile birlikte salon görevlilerine sataşması sonrası çıkan tartışmalarda her ne kadar fazla bir olay yaşanmasa da maç sonu ağır yenilgiyi hazmedemeyen Mert Grup Sigorta soluğu ulusal basının kapısında aldı. Sporcularını ön plana çıkartarak kapı kapı ulusal basına çıkmaya çalışan Mert Grup Sigorta'nın Bolu'da aldığı ağır mağlubiyeti maç sonu çıkan tartışmalara bağlaması voleybol camiasında alay konusu oldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.