Mersin İdmanyurdu cephesi iddialı

12/03/2014
12
MAR
2014

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Mersin İdman yurdu'nda, “Güney derbisi” olarak anılan Adana Demirspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, hoca değişikliği ile birlikte takımda yeni bir hava oluştuğunu, Yılmaz Vural ile çıktıkları ilk maçtan galibiyetle ayrılmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

“ÖNEMLİ BİR İSİM”

Vural'ın, Türkiye'nin önde gelen teknik adamlarından biri olduğunu ve Mersin'i tercih ettiği için kendisine özellikle teşekkür ettiklerini ifade eden Kahramanlı, "Yılmaz Vural, kendisini ispatlamış, kariyeri herkes tarafından bilinen bir isim. O'nun Mersin İdman yurdu'na gelmesi, bizler için bir onur olmuştur. Yeni hocamızla çıktığımız çok önemli bir maçtan 2-0'lık net bir skorla ayrılmış olmak da bizleri son derece mutlu etti. Adana Demirspor maçı, bizim için derbi niteliğinde bir maçtı. Bu galibiyetten dolayı teknik heyetimize ve futbolcularımıza, stadyumu doldurup bizlere destek verdikleri için de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Hedefi olan bir takımın maç kaybetmemesi gerektiğini vurgulayan Kahramanlı, "Çok şükür iyi gidiyoruz. Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonraki süreci en iyi şekilde değerlendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Yine önümüzde çok önemli bir maç var. Boluspor maçı çok kritik bir maç olacak. Biz yukarılara tırmanmak, onlar da lige tutunmak için mücadele veriyor. Ama ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz. İnşallah gidip Bolu'da, Boluspor'u yenip 3 puanı alacağız" diye konuştu.

Kaynak: www.spor33.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.