MAYIS'TA KONGREYE HAZIR OLUN!

26/02/2023
26
ŞUB
2023

06 Şubat'ta ciğerimizi yakan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Türkiye'nin kalbi bu bölgede atarken, liglere verilen uzun bir aranın ardından maçlar Mart ayının başında yeniden başlayacak. Gelişmeler içim açıklamada bulunan Boluspor kulübü başkanı Savaş Abak kırmızı beyazlı kulübün mali durumunu kalem kalem açıklarken, Mayıs ayında "Mali kongre" yapılacağını bir senede neler yaptıklarını, kuruşu kuruşuna hesabını vereceklerini belirtti.

28 Mayıs 2022'de yapılan kongre sonrası hem tesislerde, hem stadyumda, hemde mali tablo için taşın altına kafasını koyan Boluspor  yönetimi bir taraftan devam eden sezonun çalışmalarını yaparken, diğer taraftan gelen eski borçlarla resmen kurtuluş savaşını kazanmak için mücadeleye devam ediyor. Eski oyuncular ve teknik heyetlerin TFF aracılığı ile sıraya girdiği dosyalarla mücadele eden Boluspor yönetimi Mayıs ayında yapılacak bir "Mali kongre" ile tüm bu dosyaları kamuoyunun gözü önüne serecek. 

BOLUSPOR'DA İLK KEZ OLACAK

Bir sene boyunca kime hangi borcu ödediklerini, nereye ne kadar harcadıklarını kalem kalem kamuyouna sunacaklarını belirtecek olan Boluspor yönetimi, bİr ilkide gerçekleştirmiş olacak. Şeffaf bir yönetim olacaklarını belirten kırmızı beyazlı idarecilerin Mayıs ayında yapacağı kongre eski yönetimleri de şimdiden sıkıntıya sokacak gibi görünüyor. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.