MAKEDONYA'LI ÇABUK ISINDI. GOLCÜLERİ ÜÇ HAFTADA YAKALADI

29/01/2024
29
OCA
2024

Boluspor'un devre arası transferlerinden Makedonyalı oyuncu Daniel Avramovski lige ve Boluspor'a çabuk ısındı. Tecrübeli oyuncu Boluspor forması ile çıktığı 3 maçta 2 gol kaydederek, sezon başı aldığımız Camara ve geçtiğimiz hafta yolladığımız Adel Bettaieb'i geçmeyi başardı.

Boluspor devre arasında nokta transferler yaparken, hücum hattı da oldukça verimli olaya başladı. Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli ve Daniel Avramovski ile bu bölgeyi tamamen değiştiren Boluspor'da Makedon oyuncu Daniel Avramovski oynadığı 3 maçta 2 gol kaydederek sezon başı aldığımız Camara ve geçtiğimiz hafta yolladığımız Adel Bettaieb'i şimdiden geçmeyi başardı. Şanlıurfaspor maçında Tunahan'ın asisti ile 3'üncü maçında 2. golünü kaydeden Daniel Avramovski Boluspor'a 3 puan kazandıran isim oldu. Tecrübesi ve gücü ile takıma katkı sağlayan Avramovski galibiyetin mimarlarından oldu.   

3 yorum yapılmış

  • brahimservet 30 Ocak 2024 • 07:24

    Hocanın dokunuşu diyebilirmiyiz..

  • Ahmet 30 Ocak 2024 • 22:21

    Çok iyi oldu

  • Berat 31 Ocak 2024 • 04:29

    Bir golcünün kariyerine bakarsınız alırsınız...kabongo kasongo gidince yerini doldurmak ne kadar zor olabilir...Galatasaray ın solbek bulması zor olabilir..Kimse ben solbek olacağım diye yetişmez..onu sonradan devşirirler..Ama bir santrafor bulmak zor değildir çünkü herkes santrafor olmak ister...yaşlısı genci santrafor dan bol bir şey yoktur..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.