MAĞLUBİYET SERİSİ DEVAM EDİYOR

09/12/2018
09
ARA
2018

Spor Toto 1. ligde 9'uncu haftadan bu yana kabus gibi günler geçiren Boluspor Hatay deplasmanında da bu kötü günlere dur diyemedi. Kırmızı beyazlılar ağır zeminde oynanan maçta rakibine 2-0 mağlup olarak Boluspor camiasını üzmeye devam ediyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen aynı başarıyı 9'uncu haftadan bu yana gösteremeyen Boluspor seri mağlubiyet serisine Hatayspor maçında da son veremedi. Sakatlıkları devam eden Melih, Mustafa Durak, Diarra, Umut Gündoğan ve Yusuf Emre Gültekin 'den yoksun bu maça giden Boluspor ilk yarısı golsüz sona eren maçta ne pozisyon bulabildi ne de rakibi ile mücadele edebildi. Hatayspor'un golleri ikinci yarıda Gökhan Karadeniz atarken, yediğimiz ikinci golde zeminin azizliğine uğrayan kalecimiz Gökhan Değirmenci inanılmaz bir hata yaptı.

Rakip kalede hiç etkili olamayan kırmızı beyazlılar karşılaşmayı TV başında izleyen taraftarına yine saç baş yoldurdu. 26 puanda kalan temsilcimiz haftalar süren kötü gidişatına dur diyemezken, ev sahibi ekip 23 puana yükselerek Boluspor ile aradaki puan farkını 3'e indirdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.