Maçtan notlar

04/12/2011
04
ARA
2011

Boluspor'un Denizli deplasmanında aldığı mağlubiyetle sahadan puansız ayrılması bir kenara, her hafta ortaya konulan kötü futbol gelecek haftalar için yine umut vermedi.

 

Son haftalarda oldukça kısır geçen maçlarda rakip ceza sahasına bile giremeyen ekibimizde özellikle bu maçta sahada olupta varlığı yokluğu belli olmayan oyuncular taraftarımızı adeta kahretti. Bu maçla birlikte teknik heyetin sahamızda oynayacağımız Karşıyaka maçı öncesi nasıl bir çalışma izleyeceği şimdiden merak konusu.  

 

İki pas yapamıyoruz

En son ligin 7. haftasında iki golü bir arada gören Boluspor, o maçta Elazığ filelerini iki kez havalandırmasına rağmen son dakika golü ile sahadan bir puanla ayrılmıştı. O maçtan sonra bırakın gol atmayı, pozisyona bile girmekte zorlanan Boluspor'un Denizli maçında sahada varlıkları belli olmayan oyuncuların iki pası yapamaması, maçı statta izleyen taraftarlarımızı ve televizyon başındaki binlerce Bolusporluyu kahretti. 


Gereksiz ofsaytlar gardımızı düşürüyor

Boluspor'un özellikle bu maçta yakalandığı ofsayt pozisyonları ekibimizin en büyük zaafıydı. Bir çok atağımız dikkatsizlik yüzünden ofsaytla kesilirken, bir çok pozisyonumuz ofsayt bayrağına takıldı. 


Faul bolluğu rakibi rahatlatıyor

Oynadığımız maçlarda özellikle rakip ceza sahasına yakın noktalarda ve topu kaptırdığımız anlarda yaptığımız gereksiz fauller rakibin yarı sahasından daha çok çıkmasına neden oluyor. O bölgeye kadar bin bir zorlukla topu taşıyan oyuncularımızın o bölgede topu kaptırdıktan sonra yaptığı gereksiz faul
ler ile rakip daha rahat hücuma başlayabiliyor. 


Uzun paslar duvara tosladı

Boluspor Cafercan, Erman, Caner gibi oyuncularla topa sahip olmak isteyen taraf gibi gözükse de, Emre Torman'ın zaman zaman uzun pasları Denizlispor defansından duvara çarpmış gibi geri döndü. Veysel'in hava toplarındaki düşük yüzdesi bu girişimlerimizi de sonuçsuz bıraktı. Cafercan Caner ve Erman'ın kötü performanlasrı nedeniyle uzun top yapmayı deneyen ekibimiz bu taktikle de sonuca gidemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.   
 

 


Denizlispor Boluspor mac sonrasi ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.