Maçın tartışmasız ismiydi

19/12/2011
19
ARA
2011

Boluspor’da 5. sezonunu geçiren Atacan Öztürk, son haftalarda yükselen performansıyla göz dolduruyor. Son haftalarda çıkışı ile dikkat çeken tecrübeli eldiven Ç.Rizespor maçında yaptığı kurtarışlarla maçın adamı olmaya hak kazandı. Karşılaşmada kalesinde 2 gol görmesine karşın Atacan, 50'inci dakikada Murat Hacıoğlu’nun penaltı vuruşunu kurtarmayı başardı. 

 

Kaleci Atacan Öztürk zorlu Ç.Rizespor maçta yaptığı kritik kurtarışlarla 1 puan getiren isim oldu. Yediği gollerle çok eleştirilen ve Boluspor’da 5. sezonunu geçiren tecrübeli eldiven Ç.Rizespor maçında elinden geleni yaptı ama Bikoko ve Jallow’un gollerine engel olmadı. Maçın başında Jallow’un ve Bikoko’nun etkili şutlarını çıkartan Atacan Öztürk, maçında 50.dakikasında Murat Hacıoğlu’nun penaltı atışında yine klasını konuşturdu. 90 dakika boyunca takım arkadaşlarına moral veren Atacan Öztürk, son dakikalarda yaptığı kurtarışlar ve başarılı hamleleri ile 1 puanın mimarı oldu.

 

2 gol yemesine rağmen

 

 Atacan Öztürk, Ç.Rizespor maçında kalesinde 2 gol birden gördü. Defansın büyük hatasında Bikoko ile karşı karşıya kalan Atacan'ın pozisyonda yapacağı fazla bir şeyi yoktu. Maçın 69. dakikasında Jallow’un pozisyonunda yine siyahi oyuncu ile karşı karşıya kalında ilk müdahalesini yaptı ancak, şansızlığının kurbanı oldu ve gole engel olamadı.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.