MAÇIN KADERİ ONLARA BAĞLI

24/12/2016
24
ARA
2016

Boluspor TFF 1.ligin 16.haftasında Cumartesi günü saat 13.00’te Bolu Atatürk Stadı’nda şampiyonluk yolunda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda kritik maça çıkacak olan Kırmızı Beyazlı ekibimiz rakibini yenerek Yeni Malatayaspor’u gerisinde bırakmak istiyor.

Zorlu mücadele öncesinde Boluspor da sakatlığı devam eden Anco Jansen ve sarı kart cezalısı Soner Şahin dışında eksik isim bulunmuyor. Andre Santos’un durumu maç saatinde belli olacak. Öte yandan Yeni Malatyaspor da Bolu maçı öncesi 2 eksik bulunuyor. Sakat olan Amutu ve sarı kart cezalısı Ahmet Burak Solakel Cumartesi günkü maçta forma giyemeyecekler.

Mücadele TRT Spor’da…

TRT Spor’dan naklen yayınlanacak olan zorlu maç öncesinde Boluspor 26 puanla 4.durumda bulunurken Yeni Malatyaspor’un ise 27 puan ile 3.sırada bulunuyor. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmanla birlikte Kırmızı Beyazlı ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.

Maçın kaderini kimler belirleyebilir?

Kırmızı Beyazlı ekibimizde gol krallığını elinde tutan Peopen ön plana çıkıyor. Geride kalan 15 haftada 11 gol atan Peopen’i Yeni Malatyaspor’da 15 haftada 10 gol atan Dialiba takip ediyor.

İç saha karnemiz oldukça iyi…

Boluspor’un 15 haftada yaptığı maçların iç saha karnesi oldukça parlak. Kırmızı Beyazlı ekibimiz iç sahada oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 15 puanı iç sahasında topladı. Boluspor iç sahadaki mağlubiyetleri Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor maçlarında aldı.

Yeni Malatyaspor’un dış saha performansı dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor 15 haftada toplam 5 kere dış saha da maç yaptı. 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor 27 puanın 10 puanını dış sahada aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.