MAÇIN ARDINDAN TEKNİK AÇIKLAMALAR

12/05/2019
12
MAY
2019

Spor Toto 1. Lig'de Altınordu'nun evinde Boluspor'u yendiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Altınordu, evinde Boluspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu son maçı da kazanıp Play-Off'a kalmak istediklerini söyledi. Eroğlu, "Geçen hafta aldığımız deplasman galibiyetiyle ilk 6 içinde yer aldık. 2 maçı kazandığımızda hedefe ulaşacak olmamız motivasyonumuzu arttırdı. Boluspor deneyimli oyunculardan kurulu iyi bit takım. Bizim 3 maçtır kazanmamız takımımıza moral vermişti. Maça da iyi başladık. Planlı, çalışılmış goller bulduk. Sezonun üretkenlik açısından en verimli maçlarından birini oynadık. Hedefimiz son maçı da kazanıp Play-Off içinde olmak" dedi.

Boluspor cephesi

Bu sezon gol atmakta zorlandıklarını belirten Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, "İki haftalık mağlubiyet serimizi unutturmak için puan almak istiyorduk. Çok erken goller yedik. İkinci yarıda karşı atak yapmak istedik. Bunu başardık ama topu içeriye atmakta sıkıntı yaşadık. Gol atma sorununu sezon boyunca yaşadık. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik farklı bir olabilirdi ama olmadı" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.