MAÇIN ARDINDAN TEKNİK AÇIKLAMALAR

21/01/2023
21
OCA
2023

Spor Toto 1'inci Lig'in 21'inci hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Dyorex Boluspor'u 5-1 mağlup etti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ve Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdiler.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, galibiyetten ötürü son derece mutlu olduklarını ifade etti. Oynayacakları her maçta son maçmış gibi mücadele edeceklerini kaydeden Dalcı, 'Sıfırdan bir takım yaptık, 10-15 günde yapılan bir takımı seyrettiniz. Baktığınızda bu ligde Boluspor aşağı yukarı 2 senedir birbirini tanıyan bir takım. Oyuncularımız birbirine inandı. Bu belki bir başlangıç. Bizim için seri gerekiyor. Oynayacağımız 16 maçta en az 2 ya da 3 defa seri yapmayı planlıyoruz. Herkesin pozitif düşünmesi gerekiyor. Negatif şeyleri düşünmemek gerekiyor. Buraya gelen her oyuncu bana göre çok cesur. Bu çocuklar inşallah ligin sonunda bu takımı ligde tutacak' dedi.

Dalcı ayrıca, hedefledikleri puan ortalamasını yakalamak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, 'Rakibimizi tebrik ederiz. Üzgünüz. Maça iyi de başladık, ilk başta oyunun kontrolü bizdeydi ama neticede 5-1'lik farklı mağlubiyet aldık. Futbolda orta sahaların önemini bir kez daha gördük. Orta sahayı tutamadım ve farklı mağlup olduk. Tekrar ilk 6-7 için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Daha çok maç var, telafi edebiliriz' şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.