MAÇIN ARDINDAN SAKARYA CEPHESİ

24/04/2023
24
NİS
2023

Boluspor ile 1-1 berabere kalan Sakaryaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, iki haftadan beri kazanamadıklarını ve 90+'larda yedikleri gollerle deplasman mağlubiyetleri aldıklarını belirtti.

Taşkın, maça iyi başladıklarını özellikle sağ kanattan çok iyi ataklar yaptıklarını anlatarak, "Fakat maalesef 2 haftadan beri bireysel hatalardan dolayı goller yiyoruz. Bu da bizi sıkıntıya sokuyor." diye konuştu.

Taner Taşkın "Aslında bugün baktığımız zaman çok fazla yüzde 100 net pozisyon vermedik. Risk almamız gerekiyordu. Risk aldığınız zamanda mutlaka arka tarafta ufak tefek pozisyonlar vereceksiniz. Yapacak bir şey yok. Bunlar futbolun içinde var. 3 haftayı en iyi şekilde geçirip play-off'ta en yukarıda bitirmek istiyoruz. 3 hafta bizim için final havasında geçecek." dedi. 

1 yorum yapılmış

  • Umudum14 25 Nisan 2023 • 02:19

    Hoca yemin ediyorum şansa kurtuldun hakemede yat kalk dua et Bolu Sakarya’da tarih yazmayı iyi bilir sanada bi tarih yazacaktı dua et geç oldu ama temiz oldu bundada bi hayır vardır Boluspor’da pırıl pırıl bi hoca var kaşar çapsızlardan kurtulduk iki takımada kalan maçlarında başarılar tatangaların centilmenlik dışı hareketleri hiç yakışmadı bu tip tepkiler yerine takımı ve hocanızı sorgulayın

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.