MAÇIN ARDINDAN MANİSASPOR CEPHESİ

10/09/2017
10
EYL
2017

TFF 1.Lig’in 4.haftasında Boluspor, Manisaspor’a konuk oldu. Manisaspor son dakikalarda bulduğu golle 2-1 sahadan galip ayrıldı. Maçın ardından Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar mücadeleyi değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ‘’2 hafta önce bir deplasman galibiyeti aldık. Onun anlam kazanması için bu maçtan mutlaka puan almamız gerekiyordu. Milli maç arasını çok iyi değerlendirdik. Günlük performanslar çok etkiliyor oyuncuları, bugün de oyuncularım inanılmaz istekli ve arzuluydu. Maçın ilk dakikalarında doldur-boşalta döndü oyun fakat daha sonra üstünlüğü aldık. Bunu Boluspor gibi bir takıma yapmamız önemli. Oyuncularımı kutluyorum’’dedi.

Oyunun ilk yarısında Boluspor’un daha etkili olmasını neye bağladıklarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Karafırtınalar ‘’Ön taraflarında uzun boylu 3 tane etkili yabancı oyuncuları vardı. Bunların oynayacağını önceden kestirmiştik. Bu yüzden farklı bir 11 ile çıktık. Bizde onların yaptığı gibi uzun toplarla oynamayı tercih ettik. Devreyi böyle bitirdik ama ikinci yarı farklı oyun planıyla sahaya çıktık. Oyuna sonradan giren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane çizgiden çıkan toplarımız vardı. Daha farklı da olabilirdi’’ ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.