Maçın ardından Kızıltan'ın açıklaması

19/02/2012
19
ŞUB
2012

Maç sonrasında oldukça üzüntülü olduğu gözlemlenen Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise, zorlu bir deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden birine karşı mücadele ettiklerini hatırlatarak, bu noktada da karşılaşmanın her iki takım açısından da çok zorlu geçtiğini söyledi. Kızıltan, müsabakanın özellikle ilk yarısında rakiplerine çok fazla gol pozisyonu vermedikleri gibi çok fazla oynamalarına müsaade etmeyip, pas trafiğini de engellediklerini dile getirdi. Kızıltan, konuşmasını da şöyle sürdürdü;


"Savunma ve orta sahada boş alan bırakmayarak, rakip kalede de net gol pozisyonları yakaladık ilk yarıda. Kemal'in bir pozisyonu vardı ve hemen önümüzde oldu. Biz 'penaltı' diye beklerken, hakem bizimle aynı görüşü taşımadı ve oyunu devam ettirdi."

"İLK YARIDA 2-0 ÖNE GEÇİP, SAHADAN GALİP AYRILABİLİRDİK"


İkinci yarıda rakiplerinin daha baskılı bir oyun ortaya koyduğunu ve kendi sahalarında çıkmakta zorlandıklarının özeleştirisini yapan Kızıltan, her şeye rağmen sahada iyi bir mücadele ortaya koymaya çalıştıklarının altını çizdi. Her iki takımın da gol atmayı başaramadığını ve sonuçta da puanların paylaşıldığı yorumunda bulunan Kızıltan, "Genel olarak baktığınızda; Adana gibi zor bir deplasmandan alınan bir puan hiçte kötü değil. Ancak maçın ilk yarısında 2-0 öne geçebilir ve bu skoru koruyup, sahadan galip ayrılabilirdik ama olmadı. İkinci yarıdaysa Adanaspor kurduğu baskıdan bir gol çıkartabilirdi. Güzel bir maç oldu. Her iki takım da iyi mücadele etti, izleyenlere keyif verdiler. Her şeye rağmen her iki ekip de 2 puan kaybetti."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.