Maçın ardından İskender ve Sercan konuştu

19/02/2014
19
ŞUB
2014

Boluspor'un aylar sonra yaşanan teknik heyet değişikliği morali ile 1-0 kazandığı Bucaspor maçının ardından golün sahibi İskender ve Sercan maçın ardından açıklama yaptı.

İSKENDER ALIN “BOLUSPOR OLARAK SAHADAYDIK”

Maçtaki tek golün sahibi golcü oyuncu İskender Alın ise açıklamasında “İyi mücadelemizi skora bir türlü yansıtamıyorduk. Bu hafta bunu başardık. İyi mücadele ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Şehir olarak bir bütün olarak Boluspor olarak sahadaydık. İstediğimiz ve ümit ettiğimiz 3 puanı bugün aldık. İnşallah bundan sonraki maçlarda da çıkışımız devam eder. Boluspor’u inşallah hak ettiği yerlere getiririz” dedi. 

SERCAN TÜRKERİ “TEK YÜREK ÇIKTIK MAÇA”

Karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan Muhammet Sercan Türkeri ise “3-4 haftalık iyi bir gidişatımız vardı ama bir türlü skora yansıtamamıştık. Bu maç içinde hafta içi konuştuk arkadaşlarımızla birlikte. Oynayan oynamayan herkes tek bir yürek olup öyle çıktık maça. Bu kez istediğimizi skora da yansıttık bu sefer. İnşallah bu kötü gidişatın bir sonu olur bu maç. Ve bunda sonra puanlarla üst sıralara tırmanmaya başlarız. Destekleriniz için siz basın mensuplarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.