MAÇIN ARDINDAN GÖZTEPE CEPHESİ

10/09/2022
10
EYL
2022

Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay, iyi başladıkları oyunu istedikleri tempoda götürdüklerini fakat atakları sonuçlandıramama halinin bu maçta da karşılarına çıktığını dile getirdi.

Oyun içinde uyum sorunları olduğunu gördüklerinin altını çizen Altay, "Genç ve yeni bir takımız. Sonuç olarak 5 haftada 5 puan.. Hem Göztepe'nin olduğu yer burası olmamalı. Aynı zamanda kalitemiz de bunu gerektirmiyor. O yüzden maçı bitirme, maçı sonlandırma, aynı zamanda maçı deplasmanda da içeride de bitirme adına çalışma yaptık. Bu lig mücadele ligi. O ortama girdiğiniz zaman, o girdaptan çıkmanın yolu sorumluluk almak ve pozisyonunuzu korumak. Bu konuda sıkıntılıyız. Sonuçta bahane üretecek durumda değilim. Maçı kaybetmeyi hak ettik mi? Kaybetmeyi hak etmedik ama kazanmayı da hak etmedik." değerlendirmesinde bulundu.

Altay, hem kendisi hem de takımı adına özeleştiri yaparken, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki maçları kazanarak normal bulunduğumuz seviyeye doğru gitmek istiyoruz. Çünkü kazanmak da kaybetmek de bir alışkanlık. Bu döngüyü kırmak zorundayız. Bunu yapmanın yolu da önümüzdeki ilk maçı kazandıktan sonra içeride ve dışarıda galibiyet serisine başlamamız. Açıkçası bu normalin üzerinde bir puan kaybı. Bu kadarını ben de beklemiyordum. Dediğim gibi sorumluluk bende, gereken neyse yapılacak."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.