Maçın ardından Beykoz'un açıklaması

22/09/2013
22
EYL
2013

Boluspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın ardından kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ali Beykoz karşılaşmayı değerlendirdi.

Boluspor’un kendi sahasında 1-0 kazandığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktörü Ali Beykoz  üç maçtır kazanamamanın stresini üzerlerinden attıklarını söyleyerek, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Üç haftadır maç kazanamıyorduk. Bu yüzden de üzerimizdeki stresi atmak için seyircimizin desteğiyle kazanmalıydık ve bunu başardık. Ligin en genç kadrosuyla mücadele ediyoruz. Ancak aslanlar gibi mücadele ederek kazandık. Golden sonra skoru korumak için geri yaslanınca çok pozisyon verdik. Ama gereken 3 puandı ve kazanıldı. En genç kadroya sahibiz. Emre Kılınç ve Orhun A2’de forma giyiyorlardı. Emrah’ı zaten biliyorsunuz. 3.Lig’den geldi. Ancak oyuncular nereden gelirse gelsin, aslanlar gibi mücadele edip kazandık” dedi.

ÇIKIN DİYE BAĞIRDIM !

Bir gazetecinin gol yolların sıkıntı yaşandığına ilişkin soruya ise Beykoz, “Aslında pozisyon buluyoruz. Buna gol sıkıntısı olarak bakmamak lazım. Bir önceki hafta burada 5-6 topumuz direkten döndü. Onlar gol olsa 6 gol atmış olacaktık. Ama bir sıkıntı var. Eğer ilerleyen haftalarda da sürerse gerekeni yaparız. İkinci yarıda oyuncularım yarı sahadan çıkmadı. Çünkü üç haftadır kazanamıyorduk. Cebe 3 puanı koyunca gol yememek için mücadele ettiler. Ben çıkın diye bağırdıkça onlar psikolojik olarak çıkmadılar. Dolayısıyla fazla pozisyon yedik” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.