MAÇIN ARDINDAN BANDIRMA CEPHESİ

20/01/2024
20
OCA
2024

Teksüt Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maç sonu yaptığı açıklamada kazanıp diğer haftalardaki çıkışlarını devam ettirmek istediklerini, galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Kritik pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Eroğlu, bölüm bölüm iyi oynadıkları dakikaları sonuçlandıramadıklarını, çok üretim yapamasalar da girdikleri pozisyonlarında da netice alamadıklarını kaydetti.

Eroğlu, Boluspor'un duran toptaki istatistiğini bildiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bir anlık konsantrasyondan dolayı kalemizde golü gördük. Dengeli giden bir maçtı aslında bölüm bölüm. Kim golü bulsa lehine dönecek bir maçtı aslında. Karşılama alanları ve savunmayı her iki takımda iyi yapıyordu. Boluspor son bölümde savunmayı iyi yaptı. Buna rağmen 4 tane pozisyonumuz var. Değerlendirebilseydik bizim lehimize iyi sonuç olurdu. Hedefimizden sapmış değiliz. Yine Süper Lig hedefine devam ediyoruz. Önümüzde iç sahada oynayacağımız bir maç var. Geride kalan 15 tane maçımız var. Oyunun belirli bölümlerinde iyi bir performans ortaya koydu tamımız ama sonuçlandıramadık. Bunu sonuca bağlamamız lazım. Sürekli gelişen oyunumuz olacak."

1 yorum yapılmış

  • MEHMETERZ 21 Ocak 2024 • 11:07

    Bandırma sporu ikisezondur santroforsuz oynatan başkanın şampuan lukla bir alakasının olduğunu düşünemiyorum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.