Maça damga vurdular

11/01/2012
11
OCA
2012

Boluspor’un, Gençlerbirliği’ni uzatma dakikalarında attığı golle 3-2 yendiği karşılaşmada, kırmızı beyazlı ekipte Cemil, Orhan ve Fatih maçın adamları oldular.
Gençlerbirliği’nin maçın favorisi olduğu karşılaşmada, Boluspor üst düzey bir performans sergileyerek uzatma dakikalarında maçı 3-2 kazanarak bir üst tura çıkarken, kırmızı beyazlı ekipte Fatih, Cemil ve Orhan gösterdikleri performansla maça damga vurdular.

Fatih üzerine düşeni yaptı

Bank Asya 1. Lig’in ilk yarısında oynanan karşılaşmalarda orta sahada görev yapan ve son maçlarda defansın sağında görev yapan Fatih Gül, Gençlerbirliği karşısında da sağ bekte görev aldı. Savunmanın sağında Gençlerbirliği ataklarını başarılı bir şekilde kesen Fatih, zaman zaman ileriye çıkarak da ileri uç elamanlarına yardımda bulundu. Ağır sahada topla birlikte rakiplerini eksiltirken tribünlerin büyük alkışını alan Fatih, gelecek zorlu maçlar öncesi "hazırım" dedi.

Savunmanın sigortası

Savunmada Veli ile birlikte defansın sigortası olan Cemil Vatansever de alınan galibiyette önemli paya sahip oyuncular arasındaydı. Hava toplarındaki hakimiyeti, oyun kuruculuğu ve savunmada yaptığı yerinde müdahalelerle iyi bir oyun çıkaran Cemil, Gençlerbirliği forvetlerine geçit vermezken, Boluspor’un kazandığı duran toplarda da ileriye çıkarak rakip kalede gol aradı.

Güzel oyununu 2 golle süsledi

Boluspor savunmasının bir başka ismi Orhan Ak ise oynadığı futbolla gençlere taş çıkarttı. Savunmanın solunda görev yapan tecrübeli futbolcu güzel oyununu, 47. ve 116. dakikalarda attığı 2 golle süsleyerek alınan galibiyette önemli rol oynadı. Henüz "Bitmedim" diyen Orhan 2. yarı öncesi olumlu mesaj verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.