MAÇA 2 SAAT KALA OLAN İŞE BAK!

19/04/2023
19
NİS
2023

Bu akşam kritik bir maça çıkacak olan Bolu Belediyespor'da oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesi ile maça çıkmak istemedikleri, sabah antrenmanına çıkmadıkları öğrenildi.

Bursa'da hayati bir maça çıkacak olan Bolu Belediyespor mutlak kazanması gereken bu maç öncesi büyük şok yaşıyor. Kırmızı beyazlı ekip aylardır alamadıkları alacakları nedeniyle sabah antrenmanına açıkmadılar. Maça da çıkmak istemedikleri öğrenilen sporcuları ikna çalışmaları sürerken maça saatler kala büyük şok yaşanıyor.  

Kaderine terk edilen Bolu Belediyespor ligde kalma adına bu akşam oynayacağı Nilüfer Belediyespor maçını kaybederse Sultanlar Ligine veda edecek. 

2 yorum yapılmış

  • Levent 19 Nisan 2023 • 20:33

    Kalıcı bir sponsor olmadığı sürece bu ligde tutunmak imkansız. Büyük kulüpler bile bu ligde isim sponsorları ile devam ediyorlar.. Sinan Barut çok emek ve çaba gösterdi ama yalnız bırakıldı..

  • MT 19 Nisan 2023 • 21:04

    Sürekli maç kaybeden bir takım nasıl olur da alacaklarından bahseder anlamıyorum. Sezon başından beri maça hiç çıkmamışsınız (!) zaten. Aksine kaybettiğiniz her maç için kulübe ceza primi vermelisiniz. Ayıptır. İnsan kendi kariyeri için yine oynar. Hayır, takımı zaten düşürmüssünüz birde üstüne tüy dikiyorsunuz. Sanki maça çıksanız şapkadan tavşan çıkacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.