Maç değil, heyecan fırtınasıydı

19/12/2011
19
ARA
2011

Bank Asya Birinci Liginin ilk devresinin son haftasında ve ligin kapanış maçında Boluspor deplasmanda Rizespor ile karşılaştı.   

 

Boluspor sahaya kalede Atacan savunmada Fatih, Veli Gencer ve Hakan, Orta sahada Onur Bektaş, Emre Toraman, Onur Türk ve Alp ilerde Caner ve Veysel on biri ile sahaya çıktı.

 

 Son Karşıyaka maçının ardından teknik direktör Cihat Arslan’ın istifasında Boluspor’u bu maçta sahaya alt yapı koordinatörü Osman Nuri Işılar sahaya çıkardı. Ekibimizde Ferhat ve Cemil sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen isimler oldular. 

90 dakikası büyük heyecana sahne olan maçta Rizespor son dakikalarda kalemizde yaşattığı tehlikeler yüreklerimizi ağızlara getirse de, alınan bir puan hiç yoktan iyidir dedirtti. 

İşte maçın hikayesi;
 

 

Maça Rizespor baskılı başladı

İlk devrenin son maçında deplasmanda Rizespor ile karşılaşan ekibimize oranla ev sahibi Rizespor iyi başladı. Mücadelenin 4’üncü dakikasında önce Bikoko ardından Jallow’un şutlarında kaleci Atacan gole izin vermedi.

Onur Türk tabelayı değiştirdi

Mücadelenin 6’ıncı dakikasında ara pasında topla buluşan  Onur Türk kaleci Ramazan’ın bacaklarının arasından topu fileler buluşturdu ve Boluspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

Ne yaptın Bektaş!

Mücadelenin 15’inci dakikasında hızlı hücuma çıktığımız anda topu gereksiz yere kaptıran Onur Bektaş’ın hatasını Rize forvetleri affetmedi.  Jallow’un ara pasında topla buluşan Bikoko Atacan’ın solundan topu filelere göndererek maçı 1-1’e taşıdı.

Atacan Can verdi

Rizespor beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştırırken, 19’uncu dakika da kornerden gelen topa ceza sahası içinde Engin dönerek vurdu, kaleye giden topu Atacan son anda uzaklaştırdı.

 

Ramazan ve Top ayrı köşelerde

 

Rizespor’da Osman topun dışarı çıkmasını beklerken Caner araya girerek topu aldı ve yerde kaldı. Osman’ın Caner’e yaptığı hareket sonucu hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterirken, topun başına Emre Toraman geçti. Emre vuruşunda kaleci Ramazan’la top ayrı köşelere giderken kırmızı beyazlılar 1-2 öne geçti.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.