Maç değil film gibiydi!..

11/01/2012
11
OCA
2012

Boluspor Ziraat Türkiye kupası 3. kademe maçında güçlü rakibi  Gençlerbirliği'nin 3-2 yenerek kupada yıllardır beklediği turu cebine koyarak ikinci devre öncesi hem moral buldu hemde kupada yoluna devam etti. 


Kırmızı beyazlılar sahaya kalede Atacan savunmada Fatih, Veli, Cemil ve Orhan, defansın önünde Emre ve Onur Türk, sağ açıkta Alp, solda Ferhat forvet arkasında Omar Wade ve ileride Veysel onbiri ile başladı.

 

İkinci yarı hazırlık kampın hemen ardından ilk kez seyircisi önüne çıkan Boluspor, ilk 45 dakikalık bölümde istediği oyunu sahaya yansıtsada aradığı golü bu devrede bulamadı.  Teknik Direktör Özcan Kızıltan resmi olarak Boluspor'la ilk kez sahaya çıktığı karşılaşmada kadroda değişiklik yaptı. Orhan sol bekte Hakan'ın yerine yer alırken, Fatih sağ bekte görev eldı.  Omar'ı ilk onbirde sahaya süren Kızıltan Caner'i kulübeye gönderdi.  

 

Korku filminin başladığı dakikalar

İkinci yarıda Orhan'la Boluspor öne geçerken uzatma dakikalarında herkes biranda şok oldu. 90+3’te Debatik Curri maça denge getirdi ve karşılaşma uzatmalara gitti. ilk uzatmanın 98’inci dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ferhat, topu filelere gönderip takımını bir kez daha öne geçirdi. Ancak ilk uzatmanın bitimine 3 dakika kala Gençlerbirliği bu kez Herve Tum’un kafa golüyle skoru 2-2’ye taşıdı.

 

Skoru Orhan belirledi
 

İkinci 15 dakikalık uzatmanın bitimine üç dakika kala tecrübeli isim Orhan Ak yeniden sahneye çıktı. Savunmadan ileriye çıkan Orhan, harika kafa golüyle 117’inci dakikada skor tabelasını yeniden değiştirdi. Bu golden sonra rakibini ceza sahasına yaklaştırmayan Boluspor, hakemin son düdüğüyle birlikte kupada tur atlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar adını bir üst tura yazdırdı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.