Liglerde gece maçları iptalmi ediliyor?

01/08/2013
01
AĞU
2013

İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara’da ortaklaşa ‘Spor Müsabakalarının Güvenliği Çalıştayı’ düzenledi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören çalıştayda açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara’da ortaklaşa ‘Spor Müsabakalarının Güvenliği Çalıştayı’ düzenledi. Çalıştayda konuşan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında, başkanların, yöneticilerin, futbolcuların ve antrenörlerin demeçlerinin cezalarını hem maddi hem de stada girmeme olarak arttıracaklarını vurgulayarak, konuşmasını şöyle tamamladı:


"Bunun için en önemli adım, e-bilet. Bu uygulama normalde 2014 Nisan ayında girecekti. Geçen seneki taraftar olaylarını gördükten sonra ki buraya hep siyasi bir olay katılmaya çalışılıyor, zaten taraftar olayları ayyuka çıkmış durumda. e-bilet'e geçmek için bir şey olmasına gerek yok. İhalemizi bitirdik. İhale firmamızdan tekrar bir ricamız oldu. Yeni sezonla birlikte Olimpiyat, Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray, Bursa ve Trabzon statları olmak üzere toplam 6 statta 18 Ağustos'tan 15 Eylül'e kadar e-bilet uygulaması başlayacak. Bu uygulama sonrasında da işler yine sizlere düşüyor. Bugün futbola bakın, kötü tezeharüttan seyirci gelmiyor, aile yok. Sayın Bakanımızın söylediği bir şey vardı, bunda hemfikirim. Kulüplerimizden rica ediyorum, maçlar gündüz oynansın. Gece oynandıkça işin içine içkiye kadar her şey giriyor ve seyirci daha agresif oluyor. Bunlar da futbolun güzelliklerini bozuyor. Önemli olan buradaki konuşmaların ardından uygulamaların uygulanır hale gelmesi. Federasyon olarak biz hazırız ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Bu sorumlulukları kulüpler, yöneticiler, emniyet, yargı ve herkesin paylaşması lazım. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu çalıştayın hayırlı olmasını diliyorum."
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.